Şık modellere ve göz alıcı renklere yer veren Ronkay butik, bu yılın en orijinal modellerini sunmaya devam ediyor. Firma sahibi olan Zahir Ronkay Arslan, herkesin sevebileceği yaz sezonun muhteşem detaylarını modayla buluşturdu. Pembe, mavi, kırmızı gibi canlı renklerle yaz sezonunu farklı bir kreasyonla buluşturdu. 

Yaz Sezonunda Farklı Bir Heyecan!

Ronkay Arslan tarafından kurulmuş olan butik, özel ve yeni modellere yer veriyor. Büstiyer, pantolon, çanta ve gömlek çeşitlerinde herkesin sevebileceği geniş bir yelpaze bulunuyor. Dikişleriyle, terzilik ve işçiliğiyle herkese yakışacak modeller bu yılın en sevilen ve en çarpıcı renkleriyle bir araya getirilmiş.

Yaz sezonunun renk cümbüşünü bir arada bulabileceğiniz efsane serilere yer verilirken, Ronkay kreasyonunda yeni modaya yeni seçenekler sunuluyor. Kısa kollu tişört modelleri, bluz ve basic tişört seçeneklerinin yanı sıra çok satanlar arasında da özel tulum serisini görebiliyoruz. Farklı tekstil ürünleriyle göz kamaştırıcı bir marka olmaya aday olan butik, modada fark yaratıyor. 

Modada Fark Yaratan Efsane Seri Ronkay’da!

Göz kamaştıran batik takımlar ve tulum modelleriyle Ronkay farkını bu yazda hissediyoruz. Her yıl farklı kreasyonlar hazırlanırken, bu sene birbirinden eğlenceli renklerle herkesin sevebileceği özel bir seri hazırlanmış. Uygun fiyat seçenekleriyle birlikte, kadınların erkeklerin seveceği özel serinin en can alıcı noktalarından biri mor, pembe, bej ve yeşil tonlarına yer verilmiş olması. 

Özel sezon ürünleriyle, yaz dönemini cap canlı geçirmek isteyenler için kapüşonlu kısa takımlardan, spor şık modellere kadar geniş bir kitleye hitap eden modeller mevcut. Tarz ve modaya ayak uyduran seçenekler sunulurken, kendini özel hissetmek isteyenler için de şık tasarımlara yer verilmiş. 

Ronkay Butikte Şık Modern Tasarımlar 

Bu yılın en sevilen renkleri ve desenleriyle kendine has bir etki uyandıran modeller, özel tasarım ürünü. Şort, tişört, pantolon ve gömlek çeşitleriyle her mevsimin rengi her dönemin modasını aynı noktada bulabilirsiniz. Ronkay.com.tr adresi üzerinden tarz ve tasarım modelleri özel kreasyon ürünleri arasından seçme şansına erişebilirsiniz. Size özel tasarımlarla yenilikçi modelleri bir araya getiren yaz sezonunu etkili bir bakış sizi bekliyor olacaktır.