Kastamonu’da 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ölenlerden birinin askerdeki oğlunu ziyarete gittiği öğrenilirken, kazada yaralanan 5 aylık hamile bir kadın da çocuğunu kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı nedeniyle Samsun’dan Manisa’ya asker olan oğlu Yunus Emre Taş’ı ziyarete giden Ahmet Taş yönetimindeki 55 NU 484 plakalı otomobil ile Ankara’dan Kastamonu’nun İnebolu ilçesine düğüne gelen Bülent Erden (27) idaresindeki 48 LN 624 plakalı otomobil, Devrekani kavşağında kafa kafaya çarpıştı. Kazada aynı araçta bulunan Ahmet Taş ile Behiye Tıngır (55), asker olan oğullarını göremeden hayatlarını kaybederken diğer araçtaki Dursun Karahaliloğlu (46) da hayatını kaybetti.

5 AYLIK HAMİLE KADIN ÇOCUĞUNU KAYBETTİ

Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada diğer aracın sürücüsü Bülent Erden, Semra Erden (25), Tevfik Tıngır (62) ve Özlem Taş (45) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ahmet Taş ile Dursun Karahaliloğlu’nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Devrekani Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Kazayı duyan aile yakınları, Devrekani ilçesine gelerek cenazelerini aldılar. Ahmet Taş ile Behiye Tıngır, Samsun’a gönderilirken Dursun Karahaliloğlu ise, İnebolu ilçesine getirildi. Yaralılardan Tevfik Tıngır’ın da hastanedeki müdahalesinin ardından Samsun’a sevk edildiği öğrenildi.

Öte yandan 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Semra Erden’in kaza sonrası çocuğunu kaybettiği belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.