KASTAMONU (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret etti.

Fındıkoğlu, ziyarette Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a kente kazandırdıklarından ve projelerinden ötürü teşekkür etti.

Nasrullah Meydanı projesinin Kastamonu’nun geleceği için çok önemli olduğuna da değinen Fındıkoğlu, bu projeye MÜSİAD olarak daima destek vereceklerini vurguladı.

Kastamonu’nun tarihini canlandırmak adına yapılan projelerin takdire şayan olduğunun altını çizen Fındıkoğlu, şunları kaydetti:

"İlimiz, hem kültürel hem de turizm alanında ciddi bir ivme kazanmıştır. Bunda belediyemizin katkısı büyüktür. Halkımızın huzur ve refahı için gerekli eğitim, sağlık, kültür, sosyal ve ticari faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir. Başta kültürel varlıklarımızın turizme kazandırılmasından, il dışında yapılan Kastamonu günlerindeki desteklerine, sokak ve cephe iyileştirme çalışmalarından, park ve meydan projelerine kadar hepsini takdirle karşılıyoruz. Özellikle tarihi doku içinde bulunan, şehrin kalbi niteliğindeki, Tarihi Kentler Birliği tarafından Proje Ödülü’ne layık görülen Nasrullah Meydanı kentsel tasarım ve çevre düzenlemesi sizlerin bu dönem ki hizmetlerinizi taçlandıracak bir proje olduğuna inanıyoruz."

Fındıkoğlu'na ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Babaş, hedefinin gelecek nesillere güçlü bir Kastamonu bırakmak olduğunu söyledi.

Hazırladıkları ve gerçekleştirdikleri her projenin şehrin gelişimine katkı sağladığını söyleyen Babaş, "Bunun tabi sizler gibi sivil toplum kuruluşları tarafından görünüyor ve takip ediliyor olması bizleri çok memnun ettiği gibi sorumluluğumuzu da bir kat daha arttırdı. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte Kastamonu'muzun geleceğine yatırım yapıyor, geleceğini projelendiriyoruz. Bu yolda önümüze engellerde çıksa da bunları aşarak Kastamonu’yu geliştireceğiz." şeklinde konuştu.


- Kastamonuspor 1966'dan Vali Vekili Karadeniz'e ziyaret

Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş ve yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Vali Vekili Yaşar Karadeniz'i ziyaret etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve ligde büyük bir ivme yakalayan Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş, ziyarette Karadeniz'e görevinde başarılar diledi.

Kastamonuspor 1966'nın son dönemde yakaladığı başarının konuşulduğu ziyarette Vali Vekili Yaşar Karadeniz'e, adının yazılı olduğu 37 Numaralı Kastamonuspor forması ile Kastamonuspor atkısı hediye edildi.