Katalog Basımı ve diğer Matbaa işleri konusunda, oldukça geniş hizmet yelpazesi olan sektörünün, gelişen teknolojiye ayak uyduran yeni tekniklerini kullanıp, müşterinin istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışan ve kaliteden ödün vermeden 15 yıldır hizmet veren Baskı, serigrafi, tampon baskı ve ofset baskı tekniklerini kullanarak hatasız ve mükemmel sonuçlardaki basım işlerini ortaya çıkararak, matbaacılık sektörünün önde gelen firmalarından biri olma özelliğini taşımaktadır.           

             Afiş, poster, el ilanları, kartvizitler, ajanda, sticker, bardakaltları, katalog basımı , magnet, takvim, zarf, dergi basımı gibi birçok yazılı basım ürünlerinin hizmetini veren İstanbul Baskı bu sektörde edindiği tecrübeler ile kendi sektöründe en ünlü markalardan olan birçok firmanın da işlerini yapmış, iyi referanslara sahip olmuş bir matbaa firmasıdır. Bu referansları arasında; Lc Waikiki, Altınyıldız, Kale Okulları, Uğur Dershaneleri gibi sektöründe adı duyulmuş ünlü markalar ve daha birçok başarılı firma da yer almaktadır.

                En uygun fiyatlarla en yüksek kalite basım ürünleri:

            Müşteri odaklı bir matbaa firması olan İstanbul Baskı, en yüksek kalitede ürünleri, her müşterisinin bütçesine uygun olabilecek fiyatlarla sunmaktadır. Piyasa analizlerini iyi yapan firma, yüksek fiyatlar ile müşterilerini yıpratmamakta, yazılı basım işlerini yaptırmak isteyen her müşterisine onların hizmeti için en uygun ve doğru seçenekleri seçip, uygun fiyat politikası ve fırsatları ile birlikte uygulamaktadır. Yazılı basım ürünlerini, kendilerini tanıtıp reklamlarını yapmak isteyen firmalar için en özel şekilde tasarlayıp, onların istediği boyutlarda, kağıt seçeneklerinde ve ciltlerde, istenen adette üretmektedir. Bir firmanın ürün ve hizmetlerini görsel içerikler ve yazıyla tanıttığı basılı ürünlerden biri olan katalog basımı ; İstanbul Baskı tarafından gelişmiş baskı teknikleri uygulanarak ve estetik görünümde, firma kimliğini en doğru şekilde yansıtacak biçimde özenle sunulmaktadır.

            Şık ve profesyonel görünüm için birçok ekstra seçenek imkanı sunulan katalogların en önemli özelliği kapaklarının parlak olması ve kabartmalı harfler kullanılmasıdır. Bunun için kapak üstüne selefon, lak, UV lak, gofre ve vernik gibi uygulamalar yapılmaktadır. Genellikle, kuşe kağıtları kullanımı yapılan katalog basımlarında kullanılacak olan kağıt gramajları da çeşitlilik göstermektedir. Tel dikişli, omega dikişli, iplik dikişli, spiralli, Amerikan gibi ciltleme aşamaları, katalog basımı tamamlandıktan sonra en uygun ve müşteri ihtiyaçları ve isteklerine göre sunulmaktadır.

            İstanbul Baskı, basımdan önce prova baskı yapar ve prova baskı sayesinde müşteriye kataloğu değerlendirme şansı sağlanır, ayrıca katalogta değiştirmek veya eklemek istediği hususlar konusunda müşteriye yardım edilmiş olur. Tüm yazılı basım ürünleri için detaylı bilgi ve fiyat seçeneklerine ulaşmak için İstanbul Baskı'ya http://www.istanbulbaski.net/ adlı web sitesinden ulaşılabilirsiniz.