Bu nedenle katalog baskı kalitesi son derece önemlidir. Titiz bir çalışma gerektiren katalog basımı işinde profesyonel bir ekip tarafından yapılmaktadır. Grafikten baskıya kadar her aşama özenle takip edilmeli ve kontrol edilmelidir. 

Katalog Basımı Fiyatları

Kataloglar bir markanın ürünlerini en detaylı hali ile hedef kitlesine ulaştırabilen önemli reklam araçlarıdır. Bu nedenle her aşamada oldukça titiz davranılması ve özenle çalışılması gerekir. Katalog baskı fiyatları, tasarımdan kullanılan malzemeye kadar birçok faktörden etkilenir. Bastırmak istediğiniz kataloğun tasarımını kendiniz yapar fotoğraflarını kendiniz çekerseniz daha uygun fiyatlara baskı yaptırabilirsiniz. Ancak bu işin baştan sona oldukça özen gösterilmesi gereken bir konu olduğunu unutmamak ve profesyonel bir ekibe her şeyi teslim etmek daha faydalı olur. Aynı zamanda kataloğun boyutu, içinde bulunan sayfa sayısı, fotoğraf ve ürün sayısı gibi birçok faktör yine fiyatları etkileyecektir. Tamamen müşterinin tercihine göre ürünün kalitesi ve fiyatı değişir. 

Katalog Baskısında Kağıdın Kalitesi Nasıl Olmalıdır?

Katalog basım fiyatları konusunda kullanılan kağıdın kalitesi son derece önemlidir. Standartlara uygun olarak bir katalog bastırmak istiyorsanız ilk sayfalarda kuşe kağıt tercih edebilir, kapakta ise kalın gramajlı Amerikan Bristol adı verilen kağıtları kullanabilirsiniz. Elbette Bu ürünlerde kendi arasında kalite konusunda farklılık gösterebilir. Profesyonel bir ekiple çalışmanız durumunda size en uygun kağıt türünü ve baskı kalitesini zaten belirleyeceklerdir. Firmamız sizlere katalog basımı konusunda profesyonel çözümler sunmaktadır. Firmamızdan fiyat bilgisi almak için yapmanız gereken tek şey bizlere ulaşmak ve siparişiniz hakkında detayları iletmek. Kaliteli, profesyonel ve ekonomik katalog baskı işlemleri için sizleri de firmamıza bekliyoruz.