Katılımevim’den Peşinatsız Ev Alma

Günümüzde herkesin ev sahibi olmak için planlar yaptığı kaçınılmaz bir gerçektir. Ancak ev almayı zorlaştıran etkenlerin başında peşinat ödeme zorunluluğu geliyor. Peki peşinatsız ev almak mümkün mü?

Ev fiyatlarına ek olarak istenen peşinat miktarı ile birlikte ev sahibi olmak günümüzde giderek zor bir duruma dönüşüyor. Peki kendi evine kavuşmak isteyenler için peşinatsız ev sahibi olmanın yolları neler?

Herkes kendine ait bir evi olsun ister fakat değişen dünya düzeni ve zorlaşan geçim ile ev sahibi olmak bir hayli zor gözüküyor. Yüksek ev fiyatlarının yanında ev almak için peşinat gerekmesi de ev almak isteyenleri en çok zorlayan konuların başında geliyor. Bu durumda insanlar “Peşinatsız ev almak istiyorum, mümkün mü?” diye sormaya başlıyorlar. Peşinatsız ev almak için tek yöntem var. Eğer hiçbir birikmiş paraya sahip değilseniz ve peşinat ödemeden ev sahibi olmak istiyorsanız Katılımevim’in sizlere sunduğu peşinatsız ev alma fırsatıyla kolayca hayallerinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

Katılımevim ile Peşinatsız Ev Almak Çok Kolay

Tamamen peşinatsız ev sahibi olma fırsatını sizlere sunmaktan memnuniyet duyarız. Ailenizle beraber geleceğe umutla bakmak ve güzel bir yaşam sürdürebilmek için sizleri Türkiye’nin her yerine ulaşan Katılımevim şubelerine giderek, 444 11 00’ı arayarak ya da web sitemizde bulunan online başvuru formumuzu doldurarak size en uygun tasarruf finansman yöntemini belirleyebilirsiniz.

Katılımevim ile Peşinatsız Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

Tasarruf finansman yöntemlerimiz her şart ve koşula uygun olarak üretilmiş çözümler sunuyor. Tamamen gelir gider durumunuza göre hesaplanan Tasarruf finansman yöntemleriyle cebinizi yormadan hızlıca ev sahibi olabilirsiniz. Dilediğiniz zaman taksit tutarını yükseltebilir, ara ödeme yaparak evinize daha kısa sürede kavuşabilirsiniz. Taksitlerinizi ödeyemediğiniz durumlarda sözleşmenizi dondurabilirsiniz.

Katılımevim sayesinde herkes ev sahibi olabilir. Birikim yapmaya başlamak için 18 yaşını doldurmuş bir T.C. vatandaşı olmanız yeterlidir. Üstelik Katılımevim’de banka sicil puanı gibi sadece rakamlardan ibaret olan sınırlara bakılmaz. Sosyal güvencesi olmayan müşterilerimiz için de çözüm önerilerimiz geçerlidir. Türkiye’nin her yerinden dilediğiniz evi Katılımevim sayesinde satın alabilirsiniz!