BAYBURT (AA) - Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, göreve başlamasının ardından ilçeye bağlı bazı köyleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Köy ziyaretlerine Elmalı ile başlayan Kaymakam Coşkun'u muhtar Gürbüz Işık ve köy sakinleri karşıladı. Burada vatandaşlarla bir süre görüşen Coşkun, daha sonra köyde yapımı devam eden ve planlanan çalışma alanlarını da yerinde inceleyerek, muhtar Işık ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Coşkun, daha sonra Kalecik köyüne geçerek buradaki çalışma alanlarında da incelemelerde bulundu. Kalecik Köyü İmam Hatip Ortaokulunu da ziyaret eden Coşkun, okul müdürü ve öğretmenlerle yaptığı görüşmenin ardından öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerini Yukarı Dikmetaş, Beşpınar ve Yazıbaşı köyleri ile tamamlayan Kaymakam Coşkun, misafirperverlikleri nedeniyle köy sakinlerine teşekkür etti.

Kaymakam Coşkun'a ziyaretlerinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Dağ ile İlçe Özel İdare Müdürü Özkan Aktürk eşlik etti.