AMASYA (AA) - Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, gazetecilerle bir araya gelerek ilçede sürdürülen çalışmaları anlattı.

Kaymakam Demirkale, makamında yaptığı açıklamada, Merzifon’un önemli bir kavşak noktasında bulunan bir ilçe olduğunu belirtti.

Demirkale, "Merzifon son derece yaşanılır ve huzurlu bir yerleşim yeridir. Coğrafi olarak çok özel bir konuma sahip olmasının yanı sıra insanlarının şehir hayatına uyum sağlamış olması ve kanunlara saygılı yaşam sürmesi Merzifon'u çok daha yaşanılır bir şehir olmasını sağlıyor." diye konuştu.

İlçedeki tüm çalışmaların en iyi şekilde gerçekleştirilmesi gayretinde olduklarını aktaran Demirkale, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğim günden itibaren hem tanımak, hem de vatandaşın sorunlarını birinci ağızdan dinlemek için önce köy ziyaretlerime başladım. Akabinde de aralıklarla mahalle sakinlerimizle bir araya geldik, gelmeye de devam ediyoruz. Eksikleri, talepleri bunlarla ilgili çözüm önerilerini köy ve mahalle sakinlerinin kendilerinden dinlemek çözüm noktasında daha etkili oluyor. Devletimizin kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açık."

Demirkale, daha sonra proje ve faaliyetlerdeki son durumları basın mensuplarına anlattı. Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.