AMASYA (AA) - Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, ilçeye bağlı Mahmutlu, Oymaağaç ve Balgöze köylerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Demirkale’ye incelemeleri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Muslu ve diğer kurum müdürleri de eşlik etti.

Demirkale, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde ve köylerde yaşayan vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

Köyleri ilçe heyetiyle birlikte ziyaret edip, köy sakinleriyle birlikte olmaya çalıştıklarını dile getiren Demirkale, “Köylerimizdeki yaşam standartlarını artırmak için yol, kilit parke, kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları yapılmakta. Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak gücümüzün yettiği kadar yapılması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz. Devletimiz köyde yaşayan vatandaşlarımızı huzurlu ve ferah bir yaşama kavuşturacak hizmetler getiriyor.” diye konuştu.

Köy muhtarlarından köylerin genel durumları hakkında bilgiler alıp köy halkını dinleyerek notlar alan Kaymakam Demirkale, ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.