KASTAMONU (AA) - Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Tosya Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.

MYO öğrencileri Muhammed Nur Altun ile Muhammed Sonuğuralp, sosyal medya üzerinden Kaymakam Pişkin'i kaldıkları öğrenci evine iftar için davet etti.

Öğrencilerin davetine katılan Pişkin, ramazanın bereketini ve iftar sofralarının samimiyetini genç öğrencilerle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kedisine yapılan davet nedeniyle öğrencilere teşekkür eden Pişkin, "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü ayı olan ramazan, bizi kanaate, samimiyete, tevazuya ve merhamet de davet eder. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni barındıran başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan ramazan ayını, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek için fırsat bilmeliyiz." dedi.

Öğrencilerin istek ve sorunlarının da dile getirildiği iftara Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Recep Keçeci de katıldı.