KASTAMONU (AA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız'ın ismi İnebolu'da bir sokağa verildi.

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, önceki görev yeri Muş'un Malazgirt ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız'ın isminin İnebolu Hükümet Konağı önündeki sokağa verilmesini sağladı.

Kaymakam Atasoy’un talebini görüşen İnebolu Belediye Meclisi'nin kararıyla Camikebir Mahallesi'ndeki Adalet Sokak'ın ismi "Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Sokak" olarak değiştirildi.

Şehit Binbaşı Kulaksız'ın isminin verildiği sokakta düzenlenen törende konuşan Kaymakam Atasoy, İnebolu'da geçen yıl ağustos ayında göreve başladığını hatırlattı.

İnebolu’ya gelmeden önce Malazgirt'te görev yaptığını ifade eden Atasoy, şunları söyledi:

"İlçeden ayrılmadan 15 gün önce rahmetli ilçe jandarma komutanı Aslan Kulaksız'ı hain bir saldırıda kaybettik. Şehit ettiler. Şu anki hainler dün de çalışıyorlardı, bugün de o hainlikleri, kalleşlikleri yapmaya devam ediyorlar. Ramazan ayı kutsal ay, mübarek ay demeden insanlığa dahi sığmayacak bir şekliyle bir yerlere hizmet eden o hain insanlardan muhakkak ki hesap sorulacaktır."