Balıkesir’de oksijen deposu Kazdağları’nda 300 kişi Yoga Festivali’nde buluştu.
Ramada Resort Thermal Spa Kazdağları Yoga Akademisi’nin ev sahipliğinde, Kazdağlarının eteklerinde ’Yoga Festivali’ başladı. Türkiye’den ve yurt dışından yaklaşık 300 kişinin katıldığı festival, zeytin ağaçları arasında dağ ve deniz manzarası içinde gerçekleşiyor. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf başkanlığında gerçekleşen programın iki gün süreceği belirtildi. Dans gösterileriyle başlayan etkinlik, yoga çalışmalarıyla sürdü.
Festival hakkında bilgi veren Başkan Manaf, "Kazdağlarındayız. Kazdağlarının müthiş bir ortamı var. Oksijeni var. Kazdağlarında bu müthiş festival herkesin dikkatini çekti. Akın akın insanlar geliyor katılıyor. Otelde yer yetmedi bize. Güzel bir ortamdayız.
Açık havada uygulamalar yapacağız yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca bu festivalde özellikle dans gösterileri, şarkılar yapılıyor. Yoga ve sanatı birleştiriyoruz. Yoga evrensel bir danstır. Yoga’nın bir tarifi de evrensel bir danstır. Yoga festivali ile uygulamalar ile birlikte gün içinde danslar şarkılar bunun için eğlenceli organizasyonlarımız da var” dedi.
(İHA)