Kehribar Tespih Modelleri

 Kehribar tesbih  modellerimiz özenle tasarlanmaktadır.  Renk açısından kahverengi ve sarı karışımı görüntüde tesbihleri bulabilirsiniz. Bu tür tesbihler, fosilleşen ağaç reçinesi olarak da tanımlanabilecek kehribardan üretilmektedir. Genelde bu taş, kozalaklı ağaçlarda çok vardır. ayrıca tropikal bölgelerde yer alan ağaçlarda da temin edilebilir. Ancak kehribar sadece tesbihte değil birçok takı çeşidinde de kullanılabilmektedir.   Birçok takıyı da bulabileceğiniz Tespihhouse bünyesindeki bazı kehribar tesbih modellere bakılırsa:

  • Usta işçilikli Kırmızı Ateş Kehribar Tesbih
  • 925 Ayar Gümüş Püsküllü Sarı Ateş Kehribar Tesbih
  • Trabzon Kazaz Püsküllü Turuncu Ateş Kehribar Tesbih
  • Sistemli Usta İşçiliği Bal Topazı Ateş Kehribar Tesbih
  • Gül Kurusu Ateş Kehribar Tesbih
  • Şalgami Kesim Sarı Ateş kehribar tesbih  gibi sıralama devam edebilir.

Kadın Erkek Takıları

Kehribar tesbih   modelleri yanında kadın ve erkeklere yönelik birçok ürünü Tespihouse üzerinden bulabilirsiniz. 2015 yılından  bu yana devamlı ilerleme halindeki firmamız, yüzlerce model ürünü her beğeniye uygun şekilde sizlerle buluşturmaktadır.  Gümüş tespihler, yüzükler, kolye, küpe, suyolu tasarımlar sizlere ideal koşullarda sağlanmaktadır. 

“Yetenekli ustaların elinde şekillenen kehribar tesbih modelleri ve daha fazlasını www.tespihouse.com ‘da bulabilirsiniz !”

Sitemizden alınan bütün ürünlerde kargo ödemesi yapılmamaktadır. Güncel ürünlerimizi takip ederek, iade garantisi ile de beraber temin edebilirsiniz.  Sizlerin uzun vadede memnuniyet kazanması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.