CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayan siyasi parti yöneticileri ve milletvekilleri, sosyal medya hesaplarından CHP liderine geçmiş olsun mesajı ilettiler.
Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gitmekte olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu, terör örgütü PKK’nın saldırısına uğramıştı. Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayan siyasiler, sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileğinde bulundu.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar mesajında, "15 Temmuz çökünce kaos planı devrede. CHP genel başkanına yönelik saldırıyı kınıyorum, çok geçmiş olsun” ifadelerini kullanırken, AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ise "CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na ve heyetine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz" dedi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer’in mesajında ise "#CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu @kilicdaroglu yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Kojer, "CHP Genel Başkanı’na yapılan saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılmıştır.Hain saldırıyı ve teröristleri lanetliyorum” paylaşımında bulundu. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise “Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırı milli birlik ve beraberliğimize yöneliktir. Terör örgütleri günlük eylemlerle sindirme çabasında” dedi.CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, "Genel Başkanımızın da içinde yer aldığı konvoyu hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum” yorumunu yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de mesajında "Salıgünü#Gaziantep’te misafir ettiğimiz #CHP Gn.Bşk. Kemal Kılıçdaroğlu ve heyete saldıranlara lanet; CHP’lilere ve polislere geçmiş olsun” dedi..
(İHA)