Çetin Palet Firması palet üretiminde önde gelen isimlerden biri olmayı başarmış bir şirket ünvanını almıştır. Yaptığı birçok palet projelerinden birisi de kâğıtçı paleti üstü kapalı ürünüdür.

Üretilen mamulün sağlam bir şekilde alıcıya teslim edilmesi ticaretin en önemli aşamasıdır. Bu sebeple sağlıklı bakliye ve depolama için paletler kullanılmaktadır.

                Üstü kapalı Kâğıtçı paletinin kullanım alanları;

                İnce yapısı gereği hafif yüklerin taşıması ve depolanması için üretilmiştir. Genelde 80x100 ölçülerindedir. Maksimum 100 kg – 200 kg arasında ağırlık taşıyacakları şekilde üretilmişlerdir. Kullanım alanlarına örnek gösterecek olursan; Hafif bez ambalajlar, çocuk bezi, karton kutular, ağırlığı olmayan hafif içerikli ürünler. Üstünün kapalı olması sebebi ile dış etkenlerden kendisini korumuş olur. Daha çok uluslar arası taşımacılıkta tercih edilirler. Ağır yüklenen mallar paletin kırılmasına ve ürünlerinizin zarar görmesine sebep olur.

İş dünyasının gelişimde olduğu son dönemlerde işletmecilerin yardımcı materyaller kullanmaları çok doğal bir eylem. İnsan gücünü düşürmek adına kullanılan bu yardımcı materyallerden en önemlilerinden bir tanesi paletlerdir. Paletler birçok alanda kullanılmaktadır. Fabrikalarda, marketlerde, depolarda ve birçok alanda işletmecilere destek olmaktadır. Talebin bu denli yoğun olması ister istemez ticari sektöre dönüştürmüştür. Birçok palet üreticisi ve satıcısı bu alanda hizmet vermektedir. Yıllardır sektörde başarılara imza atan Çetin Palet Firması’nın tüketiciye sunduğu sayısız ürünü mevcut. Bunlardan bir tanesi de kâğıtçı paleti üstü kapalı ‘dır.

Aynı zamanda kâğıtçı paleti üstü kapalı ürünlerine, maliyetlerinizi düşürmek adına ikinci el palet olarak da sahip olabilirsiniz. Çetin Palet Firması ‘nın uzman teknik ve satış kadromuz sizleri istediğiniz bilgiler doğrultusunda aydınlatarak size uygun fiyatlar sunabilirler. Bunun için sizleri adresimize davet ediyoruz.