ÇORUM (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözleriyle ilgili, "CHP Gençlik Kolları'ndaki hanımefendilere, kız kardeşlerimize sesleniyorum; Siz neden sesinizi çıkarmıyorsunuz bu adama?" dedi.

Ecertaş, çeşitli programlara katılmak için geldiği Çorum'da, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

Teşkilatlarının sadece seçim dönemi değil, her gün gençlik için neler yapabileceğinin arayışı içinde olduğunu belirten Melih Ecertaş, gençlik kolları üyelerinin benimsediği maddi ve manevi değerler noktasında dik durması gerektiğini söyledi.

Yaptıkları çalışmalarla yaklaşık 1 milyon 700 bin üyeye ulaştıklarını ifade eden Ecertaş, "Ancak 30 yaşını dolduran üyelerimiz gençlik kolları dışında kaldığı için sürekli yeni üyeler kazanmaya çalışıyoruz. Çok şükür gençlerimiz AK Parti'yi yalnız bırakmıyor." diye konuştu.

Çorum'un da gelişen ve büyüyen bir kent olduğuna işaret eden Ecertaş, önümüzdeki dönemde gençlik kolları başkanları toplantısını Hititlerin önemli kentlerinden Alacahöyük'te yapmak istediklerini dile getirdi.

Başkan Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlik kollarının AK Parti'nin başarısında önemli payı olduğuna inandığını belirtti.

Muzaffer Külcü, gençlik kolları başkanları toplantısının Çorum'da yapılmasına katkı sağlamaya hazır olduklarını da ifade etti.

Basın mensuplarının, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözleriyle ilgili görüşlerini sorması üzerine Ecertaş, konuyla ilgili açıklama yapılmasının bile kifayetsiz kaldığını vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki gösteren Melih Ecertaş, şunları kaydetti:

"Artık o adama açıkçası 'adam' kelimesi de fazla. Dün Başbakanımız da söyledi, o yüzden her türlü ahlaksızlık, her türlü pislik, her türlü adilik orada. Konuya ilişkin açıklama yapmamız bile kifayetsiz kalıyor ve yapamıyorum. O yüzden 'ahlaksız Kılıçdaroğlu' diyoruz. Başka ne diyeceğiz? Kendisinden bir özür bekliyoruz. Çıksın da özür dilesin. Ancak asıl gözümüzden kaçan, CHP'li hanımefendiler neden bir şey söylemiyor, ona şaşıyoruz. CHP Gençlik Kolları'ndaki hanımefendilere, kız kardeşlerimize sesleniyorum; Siz neden sesinizi çıkarmıyorsunuz bu adama? Allah kolaylık versin CHP heyetine, işleri zor. Özür dilemediği müddetçe tek başına 'Kılıçdaroğlu' ifadesi kullanmayacağız, 'ahlaksız Kılıçdaroğlu' diyeceğiz. Ahlaksızlığının da ispatı söylediği kelime, cümle."