Zira; ağda, jilet, epilasyon ve lazer epilasyon gibi yöntemler geçici çözümlerdir ve oldukça acılı ve tamamıyla kıl köklerini yok etmeyen yöntemlerdir. 

Erkeklerde kıllanma problemi çok daha fazla olduğu için bu yöntemlerin uygulaması onlarda çok daha fazla acının hissedilmesine neden olmaktadır. Bundan dolayı kılları aldırmak isteseler bile yaşayacakları acıdan dolayı geri vazgeçerler. Kadınlar erkeklere göre vazgeçme eğilimini çok daha az yaşasa bile kesinlikle çok acı içerisinde işlemleri yaptırırlar. Ancak çekilen acı ve ağrıdan kurtulmak için artık çok daha iyi bir yöntem bulunuyor. Bu yöntem ise buz lazer olarak bilinmektedir.

Buz Lazer Eskişehir’de!

Buz lazer Eskişehir’de Dr. Oğuz Uçar tarafından başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Epilasyon ve lazer epilasyon işlemleri ile kıyaslandığı zaman oldukça konforlu bir şekilde yapılan buz lazer Eskişehir’de rahatlıkla yaptıracağınız bir işlem olarak bulunmaktadır. Buz lazer epilasyon işlemi uygulanırken kıl köklerini tahrip edecek kademeli ısıtma metodu kullanılmaktadır.  Bu sayede kıl köklerinin tahrip edilmesi sağlanırken cildin zarar görmesinin önüne geçilmiş olur. Ciltte yanık oluşumu riski bulunmayan buz lazer Eskişehir’de acısız, konforlu ve kalıcı bir şekilde uygulanmaktadır. Tedavide kullanılmakta olan başlık sürekli olarak ütü gibi hareket eder. Bu sayede kademeli bir şekilde soğutma işlemi yapılmış olur. 

 Buz lazer işleminde kulak içi, kaş arası, burun içi gibi ulaşılması oldukça zor olan bölgeler için ince uçlar bulunmaktadır. Bu uçlar ile rahat bir şekilde burada oluşmakta olan kıllanma problemlerinde çözüm sağlanabilir. Bronz tende dâhil olmak üzere tüm vücut tiplerine her mevsimde güvenli bir şekilde Eskişehir lazer epilasyon işlemi gönül rahatlığı ile uygulanabilmektedir.

Buz lazer epilasyon işlemi yapılacak yerin büyük bir özen ile seçilmesi gerekmektedir. Yapılacak işlem her ne kadar uygulamada kolay bir işlem gibi görünse de kesinlikle uzman kişiler tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Başarılı bir şekle işlemin yapılabilmesi için Dr. Oğuz Uçar ise her zaman yanınızda olacaktır.

Erkekler Hangi Nedenlerden Dolayı Epilasyon Yaptırıyorlar?

Erkeklerde son dönmelerde kadınlar gibi bakımlarına özen göstermeye başladılar ve bundan dolayı çok daha iyi bir görüntü elde etmek için buz lazer epilasyon işlemine başvuruyorlar. Erkekler genelde lazer epilasyon işlemini ense, göğüs, sırt, omuz bölgelerinde aşırı derecede olan kontrolsüz kıllarını aldırmak için tercih ediyorlar.

Erkekler, sakal bölgesindeki kılların daha düzenli bir hale gelmesi, kaş arasındaki ve kulak çevresindeki kılların buz lazer epilasyon işlemini yaptırarak çok daha temiz ve güzel bir görüntü sağlamak için buz lazer epilasyon işlemini yaptırıyorlar. Buz lazer epilasyon işlemi yaptıran kişiler kıl batması ve kış dönmesi gibi durumları yaşama risklerini de azaltmış olurlar. Bundan dolay önceden kıl dönmesi ve kıl batması gibi sorunları yaşayan erkekler, bu sorunlar ile tekrar karşılaşmamak için buz lazer epilasyon işlemine başvuruyor. 

Yüzme, bisiklet, atletizm gibi sporlar ile uğraşan erkekler de sıklıkla buz lazer epilasyon işlemini yaptırmaktadır. Spor salonlarında oldukça uğraş vererek kas yapan erkekler yapmış oldukları kasın daha güzel bir görüntü ile sergilenmesi için buz lazer epilasyon işlemini yaptırmaktadır. Erkekler genel olarak vücutlarında bulunan tüm kılları aldırmaktansa bu kılların azaltılması yoluna da gidebilmekteler. 

Buz lazer epilasyon işlemini yaptırmak isteyen kadın ve erkek herkesin Eskişehir’de hizmet vermekte olan Dr. Oğuz Uçar ile görüşmesi gerekmektedir. Acısız, konforlu ve kalcı bir şekilde tüm kıllarınızdan kurtulmak artık mümkün. Siz de Dr. Oğuz Uçar’dan randevu alabilir ve buz lazer epilasyon hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını kendisinden alabilirsiniz.