Bu durum karşısında programlarını iptal etmek istemeyen kişiler ise hem konforlu hem de sağlıklı bir tatil anlayışı ile karşı karşıya kalıyor. Genellikle huzurlu kalabalıktan uzak bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi olan Kapadokya otelleri son zamanlarda pek çok şekilde dikkatle seçilen oteller arasında yerini alıyor. Deyim yerindeyse sık dokuyup ince eleyerek aranan oteller arasında yer alan firmamız Kapadokya Hill Hotel & Spa 12+ gerekli olan tüm sağlık prosedürlerine uygulayarak sizler için sağlıklı ve konforlu bir tatil olanağı yaratıyor.

Güvenli Turizm sertifikasına sahip olan firmamız bünyesinde yapacağınız tüm tatillerde içiniz rahat bir şekilde tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Mevcut bu sertifika sayesinde bu hastalığa karşı gerekli tüm önlemleri aldığımız ve gereken tüm prosedürleri uyguladığımız kanıtlanmıştır. Sınırlı kapasite ve sosyal mesafe kuralları ile müşterilerimize kusursuz bir tatil imkanı sunuyoruz.

Özellikle bahar aylarının bitmesi ve kış aylarının gelmesi ile birlikte birçok kişi düğün telaşına kapılmış durumda. Mevcut hastalık nedeniyle planladığı düğünü yapamayan kişiler ise en azından balayına planladıkları gibi serbest ve konforlu bir şekilde yaşama talebi ile bizleri karşılıyor. Hotel bünyemizde bulunan tüm ekibimizde bu alanda elverişli bir çalışma yürüterek çeşitli balayı planları ile müşterilerimiz için en uygun programları sunuyoruz. Böylece hayal ettikleri balayı şansı ile mutlu ve huzurlu bir tatil onları bekliyor. Kapadokya balayı otelleri arasında birinci sırada yer alan firmamız evliliğimizin ilk günlerini en iyi şekilde yaşamanız için çalışmalarıma devam etmektedir.

Nasıl Rezervasyon Oluşturabilirim?

Güvenilir ve sağlıklı bir tatil için karar veren kişiler sitemiz üzerinden kolaylıkla rezervasyon oluşturabilir. Rezervasyon için sizlerden kişi sayısı, çocuk sayısı ve giriş tarihi ile çıkış tarihi talep edilir. Bu kısım sonrası ise tekrar kalış tarihlerini güncellemeniz istenir.

Güncelleme yapıldıktan sonra ise müşterilerimizin karşısına oda seçenekleri ve fiyatları sunulur. Uygun süit seçeneğinin ardından ise oda süsleme, doğum günü etkinliği, havalimanı servisi gibi seçimlerde eklenerek kişilerin uygun fiyatlar ile bu alanda ödemesi gerçekleşir ve rezervasyon tamamlanmış olur. Internet üzerinden rezervasyon imkanı bulunmayan kişiler ise 0384 215 4455 numarası üzerinden ya da [email protected] adresi üzerinden iletişime geçme olanağından yararlanabilir.

Kapadokya otel fiyatları yukarıda belirtildiği gibi seçeneklere bağlıdır. Seçimlere göre artışta gösterebilir, düşüşte gösterebilir. Bir çok ödülü de bünyesinde barındıran otelimiz tüm müşterilerimize üstün kalitesini göstermek amacı ile hizmetlerini en iyi şekilde gerçekleştirir. Üstelik sadece konaklama değil aynı zamanda sunduğu spa hizmeti ile de tatilinizi zirvelere taşımaktadır. Kapadokya bölgesine ait olan en büyük spa merkezi otelimiz bünyesinde müşterilerine hizmet vermek için beklemektedir.