ZONGULDAK (AA) - Çaycuma Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Köy Çocukları Tiyatroda" projesi kapsamında köyde yaşayan çocukları tiyatroyla buluşturdu.

Köy okullarında eğitim gören toplam 351 öğrenci, servislerle Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelenen tiyatro oyununa getirildi.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy çocuklarını tiyatroyla buluşturmayı, ilçe ve il merkezlerindeki çocuklar kadar sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetlere katılabilmelerini amaçladıklarını söyledi.

Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından "Dünyanın Eski Zamanlarında" adlı oyunun sahneleneceğini anlatan Kaymakam Keçeli, şöyle konuştu:

"Köy çocuklarımızı tiyatroyla buluşturmayı amaçladık. İlçemizin köylerinde özellikle bugünkü etkinliğimizde birleştirilmiş köy okullarındaki eğitim gören 351 çocuğumuzu servislerle getirdik. Erzurum Devlet Tiyatromuzun sergilemiş olacağı çocuk tiyatrosunu izleyecekler. Peşinden çocuklarımıza ikramlarımız da olacak. İnşallah güzel, verimli bir çalışma olacaktır."