Bu güzel zamanların başlangıcında yapılan alışveriş ise tam anlamıyla bir keyiftir. Dünyaya yeni gelecek bebek için gerekli kıyafetler, oyuncaklar, beşikler, bebek arabaları, beslenme malzemeleri gibi çeşitli ürünleri almak bunlara karar vermek kesinlikle bir keyiftir. Bu keyfi daha doyumsuz yaşanın yolu ise alışverişi internet üzerinden yapmaktır, çünkü anne adayı veya yeni bebek sahibi bir annenin mağazaları gezip alışveriş yapması oldukça zor ve yorucu bir iştir. Düşünsenize ihtiyacınız olan pek çok eşya var ve hamile halde veya yeni doğmuş bebekle alışverişe çıkacaksınız. Oysa evinde bilgisayar (tablet, cep telefonu) ile alışveriş yapması alışverişi sırasında bebeğine vakit ayırabilmesi, onunla ilgilenebilmesi bebeği istediği anda alışverişe mola vermesi onunla ilgilenmesi daha sonra alışverişe devam etmesi son derece kolaydır. Aynı kolaylığı bir alışveriş merkezinde bulmak bazen çok da kolay olmamaktadır. Bir de her istediğimiz ürünü her istediğimiz yerde bulamamak var. Gittiğimiz alışveriş merkezinde bütün çeşitlerin olmasına tabii ki imkân yoktur. Mağazalar genelde tek çeşit kategori üzerine satış yapmaktadır. Bebek arabası satan mağazada kıyafet bulamazsınız. Kıyafet için başka mağazaya gitmeniz gereklidir.

İnternet sayesinde ihtiyacımız olan anne ve bebek ürünlerinin hem çeşitlerini, hem de fiyatlarını karşılaştırarak evimizin rahatlığında kolayca seçme imkânımız vardır. Bu imkânı kullanmak istediğimiz saat ise mağazanın açık olduğu saatle sınırlı değil bizim alışveriş yapmak istediğimiz saattir. İnternetten alışverişin fiyat avantajı ise tartışılmaz bir gerçektir. Aynı ürünü mağazalardan çok daha uygun fiyata almak internet alışverişi sayesinde mümkündür. Buna ek olarak internette kupon kodu ile fazladan indirim almak da mümkündür. Diyelim ki modagram promosyon kodu kullanarak bebeğiniz için giysi alacaksınız, ya da annelütfen kupon kodu ile indirimli fiyata bebek oyuncak ve aksesuarları almak istiyorsunuz, girin eindirimkuponu.com sitesine ve bu mağazaları bulup tüm kuponları listeleyin. Sonrasında da en çok işinize yarayacak kuponu bedava kullanın. Ne üyelik gerekli ne de formalite. Bu sitelerin tek amacı size tüm markaların kuponlarını bir arada sunmak.

Avantajları göz önüne alındığında bebek ürünleri alışverişinde de internetin ve indirim kuponu kullanmanın üstünlüğü kesinlikle tartışılmaz olarak ortaya çıkmaktadır.