KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Kemal Çeber tarafından uygulamaya konulan Haftaya Başlangıç Toplantıları kapsamında, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, BEDAŞ ve Enerjisa, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kentteki kurum ve kuruluşların çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen Haftaya Başlangıç Toplantıları, Karabük Öğretmenevi'nde, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), BEDAŞ ve Enerjisa ile devam etti.

SYDV Müdürü Yasemin Canbaz, toplantıda yaptığı sunumda, vakıfların gelirleri, yapısı, karar organları, vizyon ve misyonları, personel ve araç durumu, Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi hakkında bilgi verdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak 168 bin 437 lira periyodik pay gönderildiğini kaydeden Canbaz, vatandaşlar tarafından yapılan başvuruların değerlendirme ve sonuçlarının bildirilmesi, muhtaçlık sınırı, hane muhtaçlık değerlendirmesi ve kimlerin yardımlardan faydalandığı, vakıf iş ve işlemleri ile vakıf yardımlarını anlattı.

Enerjisa Müdürü İbrahim Şahin de kuruluşlarının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kuruluşlarının faaliyet bölgesinde elektrik enerjisini müşterilerine kaliteli ve çevreye duyarlı hizmet anlayışıyla sunmayı benimsediğini ifade eden Şahin, faaliyet gösterdikleri coğrafyada insan, çözüm ve inovasyonu ön planda tutarak elektrik dağıtım hizmetlerini gerçekleştirdiğini ifade etti.

BEDAŞ Müdürü İbrahim Turan da kurumun çalışmalarını paylaştığı sunum yaptı.