GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, "Bilinmelidir ki tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz. Emin adımlarla kutlu yürüyüşümüze hep birlikte devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, millet olma iradesini diri tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, içerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşadıklarını belirtti.

Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberliğini artıran, kardeşliğin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve mukaddes günlerden olduğunu ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Ülkemizin birliğine ve huzuruna göz diken şer odakları bu topraklarda kardeşi kardeşe düşman etmek istemektedirler. Türkiye'nin son yıllarda kat ettiği ilerleme, bazı odakları tedirgin etmiş görünüyor. Bu odaklar bir yandan terör, diğer yandan ekonomi silahıyla bizi yolumuzdan döndürmenin peşindeler. Bize düşen görev ise her zamankinden daha fazla kardeşliğimize, birliğimize ve dirliğimize sarılmaktır. Her ne yaşarsak yaşayalım, bugüne kadar bir ve diri olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Bilinmelidir ki tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz. Emin adımlarla kutlu yürüyüşümüze hep birlikte devam edeceğiz."

Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunanları tebrik ederek hac vazifesinin ve kurbanların kabul olmasını dileyen Öztürk, mübarek Kurban Bayramı'nın ülkeye, millete, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.