SAMSUN (AA) - Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, vatandaşları bu yıl 20'ncisi düzenlenecek "Akdağ Yayla Şenlikleri" kapsamında yapılacak güreş turnuvasına davet etti.

Belediye Başkanı Özbalcı, yaptığı açıklamada, Akdağ Yayla Şenlikleri kapsamında düzenleyecekleri yağlı güreş etkinliklerinin bu yıl yeni yapılan sahada gerçekleştirileceğini söyledi.

İlk kez güreşseverler ve pehlivanlarla buluşacak güreş arenasının, halkın rahat şekilde oturacağı, güreşçileri zorlanmadan izleyebileceği, sporcuların ve hakemlerin duş ve ihtiyaçlarını giderebileceği, özelliklere sahip olduğunu anlatan Özbalcı, "Ladik Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Temennimiz güreşseverlere kaliteli güreş izletebilmek." dedi.

Müsabakalara 45 pehlivanın katılacağını bildiren Özbalcı, şöyle konuştu:

"Büyük, küçük, çeşitli yaşlardaki sporcularımız kategorilerine göre keyifli güreş müsabakası izlettirecek. Pehlivanlarımızın güzel oyunlar sergileyerek hak edenin kazanması dileğiyle tüm güreşçilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Güreşseverleri de 6 Ağustos Cumartesi günü, pehlivanlar diyarı Ladik ilçemize bekliyorum."