Lojistik sektörü geleceğin mesleği  denilirdi. Okullarda sürekli Lojistik bölümünde öğrenim görenler için geleceğin mesleğine ilk adımı attınız derdi:hocaları… Evet günümüzün parlayan ve hiç ölmeyecek meslekleri arasında olan lojistik: günden güne büyüyor. Peki Lojistik nedir? Hiç araştırdınız mı? Lojistik ne demek? İşte açıklaması:

Geçenlerde merak edip internetten lojistik nedir? Sorusuna cevap ararken ilgilimi www.lojistik.tc sitesi çekti. Lojistik ne demek olduğunu bu siteden öğrendim. Profesyonel şekilde hazırlanmış dökümanları inceledim ve lojistik sektörü hakkında baya bilgi elde ettim. Lojistik staj defteri, lojistik maaşları, lojistik terimleri gibi bir çok bilgiye anında erişebiliyorum. 

Lojistik Nedir , Lojistiğin Kısaca Tanımı

Lojistik: Bir ürünün ilk noktasından son nihai tüketicisine kadar oluşan taşımacılık, depolama, barkotlama, ambalajlama, gümrükleme, fiziksel dağıtımının bütününü ifade eden süreç yönetimi diye adlandırabiliriz. Lojistik Kısaca: Fiziksel dağıtımını da kapsayan ve ilk noktadan son noktaya kadar ki süreç yönetimidir. 

Lojistik.tc Hakkında İncelemelerim ve Çıkardığım Notlar

Lojistik Sektöründe yeni gelişme ve aynı zamanda kara, hava ve deniz taşımacılığı hizmeti veren bu siteden bir çok alanda faaliyetlerine de göz attım. 

Lojistik sektöründe öğrenim (ihtisas) yapacaksanız mutlaka ziyaret etmenizi  tavsiye ederim.  Lojistik sektöründeki maaş konusundaki işleyişi doğru şekilde algıladım ve alacağım maaşın ne kadar olacağı hakkında bilgiler elde ettim. Lojistik nedir? Lojistik bölümü hakkında detaylar. Lojistik staj defteri nasıl doldurulur? Lojistik terimleri… bir çok merak edilen sektörün önemli konularına ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.lojistik.tc/