Türkiye genelinde birçok ilde hizmet veren firmamız uzman teknik elamanlarımızla, donanımlı araçlarımızla hızlı kaliteli ve ekonomik servis hizmeti veriyoruz. Çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı gibi cihazlarınızın arıza durumunda bizleri arayabilirsiniz. Beyaz eşyalarınızın aha verimli ve tasarruflu çalışabilmesi icin cihazlarınızın belirli zamanlarda bakım yaptırınız. Firmamız bakım ve onarım işlemlerini yapmaktadır. Dünya'nın en iyi ev elektroniği firmalarından birisi olmak için uzun süredir çalışan ve bu yöndeki çalışmalarını başarı ile devam ettiren Bosch Servisi bunu çok iyi başarıyor ve günden güne daha iyiye giderek gelişimini tamamlıyor. Aynı gün hizmet sağladığımız bölgeler Küçükyalı Bosch Servisi, Adatepe, Altıntepe, Yüzevler ve Aydınevler bölgeleridir.

Maltepe Bosch servisi Hem çalışanlarına hem de çalıştığı firmalara karşı açık, dürüst ve paylaşımcı bir politika ile ilerleyen, cihazlarındaki tartışılmaz kaliteyi sürekli yenilikçi düşünmeye ve bu yönde çalışmaya borçludur. Farklılığın esas alındığı Maltepe bosch servisi teknik çalışmalarında, en iyi cihazları ve en yeni teknolojileri kullanan Bosch ürünlerinin daha iyi çalışması için servis hizmetinin alınması gerekli. Maltepe Bosch Servisi hizmetinin doğru yapılması cihazların iyi çalışmasını ve konforunuzun maksimum seviyede olmasını sağlar. Firmamız Servis size hizmet vermekten mutluluk duyacağı için her türlü sorununuza çözüm bulmak için maksimum seviyede çalışmaktadır.

Maltepe Bosch servisi markasına beyaz eşya ankastre ocak fırın davlumbaz teknik özel servisiyiz tüm Anadolu ve Avrupa yakasında ve Türkiyede bir çok bölgeye servis hizmeti vermekdedir. Yapılan bakım, onarım ve tamir hizmeti 1 yıl işçilik ve yedek parça garantisi altındadır. Deneyimli ekip ve profesyonel kadromuzla orjinal yedek parça kullanıyoruz Türkiyede büyük şehirlerde markaya özel servis hizmeti vermekteyiz.

Maltepe Bosch servisi alanında sunduğumuz hizmetin bilimselliği ve kalitesiyle, ilklerin içinde yer alan lider olmanın yanı sıra her zaman http://www.maltepeboschservisi.net lider kalmayı ilke edinmiş bir kuruluştur.