Şehir yaşantısından bunalanlara, şehrin trafiği ve havası kötü gelenlere, sağlık sorunu olanlara İstanbul masaj salonları derman olmaktadırUzman kadro ağrılarınızı gidermek için vücudunuzun uygun noktasına masaj işlemini yapar. Müşteri memnuniyetini ve sağlığını ön planda tutan firmamız gerekli tüm belgelere sahip kuruluştur. Masaj yaptırmak dışında salonumuzda bulunan spa, hamam gibi bölümlerden de yararlanabilirsiniz. Salonumuzda masaj dışında cilt ve vücut bakımı da yapılmaktadır. Cilt bakımı için en iyi bitkisel ürünler kullanılır. Cilt tipinize göre yapılan işlemler sağlık açısından sorun teşkil etmez. Bebek cildi gibi cilde sahip olur, güzelliğinize güzellik katarsınız.

Her biri alanında uzman İstanbul masöz ile cildiniz yumuşacık olacaktır. Günün stresini ve yorgunluğunu üzerinizden atacağınız masaj ile kendinize gelirsiniz. Popüler masajları yaptırabileceğiniz gibi, size uygun olan masaj belirlenip yapılır. Sırt ve karın bölgesi masajı olan LomiLomi masajı, bağışıklık sistemi zayıf olanlara; shaitsu masajı, sırt ağrısından şikâyetçi olanlara; taş masajı; yorgunluk ve sıkıntılara karşı; İsveç masajı, kaslardaki gerginliğe; holistik masaj, sancılı ve gergin bayanlara; aromaterapili masaj, kemoteapi görenlere, beyin felci geçirenlere, engelli çocuklara da refleksoloji uygulanır. Önemli olan siz değerli müşterilerin kendini dinlenmiş ve dertlerinden kurtulmuş hissetmesidir.

Popüler masajlar arasında ne çok tercih edilenler; İsveç masajı ve taş masajıdır. Bu iki masaj yorgunluktan yakınanlar için birebirdir. Özellikle taş masajı ile sırt ağrılarına son verilir. Sırta uygulanan şifalı taşlar, çıplak elle yapılan masajdan daha çok etki eder ve dinlendirir. İsveç masajı birkaç sene öncesine kadar çok popülerken, şimdilerde yerini su ve egzotik temelli masajlar aldı.