Firmamız sürekli değişen ve gelişen sektörde köklü ve yenilikçi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalarımız kapsamında modern teknoloji ve çalışanlarımızın eğitimiyle sürekli olarak daha iyiyi hedeflemekteyiz.

Hizmetimiz kapsamında çalışanlarımızın ilgisi ve bilgisiyle size güven ve konforu bir arada sunmaktayız. Mersin Evden Eve Nakliyat sistemli, güvenilir, düzenli, güler yüzlü, istekleriniz doğrultusunda çalışılan, en az sizin kadar özenle toplanıp, yerleştirilen bir nakliye hizmetidir.

Firmamız çeşitli sebeplerle taşınmak zorunda kaldığınız ya da tercih ettiğiniz mekana sıfır riskle yerleşmenize olanak sağlamaktadır. Firmamızla çalışmayı istediğinizi belirttiğiniz taktirde sözleşme hazırlanır.

Sözleşme Nasıl Belirlenir?

Bulunduğunuz mekan ve taşınacağınız mekan arasındaki kriterler göz önünde tutulur. Bir ekspertiz yardımıyla sözleşme oluşturulur. Sözleşme için aşağıdaki maddeler önemlidir.

  • Bulunduğunuz mevki
  • Taşınılacak mevki
  • Ulaşılabilirlik durumu
  • Taşınılacak mekanın durumu, katı

Hangi İllerde Faaliyet Gösteriyor?

Nakliyat firmamız %100 müşteri memnuniyeti odaklı olarak sadece Mersin'de değil tüm Türkiye'de aranılan bir firmadır. İstediğiniz şehirde hizmet sunmak için bize ulaşmanız yeterlidir. Bunun yanı sıra tüm müşterilerimize ücretsiz olarak ekspertiz hizmeti sunmaktayız.

Ekspertiz Sistemi Nedir, Ne İşe yarar?

Ekspertiz sistemi siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına %100 müşteri memnuniyeti ve eşyalarınız açısından sıfır risk kuralını kapsamaktadır. Sıfır risk adına eşyalarınız sigortalı bir şekilde taşınmaktadır. 

Sigorta oluşturmak için belirli kriterler göz önünde bulunduruluyor. Eşyalarınızın genişliği ve ağırlığı ekspertizler tarafından değerlendiriyor ve ona göre sigorta yapılıyor. Eşyalarınız böylelikle sigorta güvencesi ile taşınıyor. Herhangi bir sorun ile karşılaşmak söz konusu olmadığı için gönül rahatlığıyla eşyalarınızı firmamıza teslim edebilirsiniz. 

Eşyalarınızı bize nasıl teslim ettiyseniz aynı özen ve düzenle taşındığınız eve yerleşim sağlanır. Tek kullanımlık poşetleme ile eşyalarınız özenle paketlenir. Özenle paketlenen eşyalarınız düzenli ve sistemli olarak geniş araçlarımıza yerleştirilir. 

Sigortalı olarak taşınma işlemi başlar. Ardından yerleşeceği mekana gelince yine aynı özenli ve düzenli sistemle eşyalarınızın kurulumu sağlanıyor. Tıpkı bize emanet ettiğiniz şekilde. Sürekli olarak iş takip programımızı göz önünde bulunduruyoruz. İşimizi hasarsız olarak bitirmek ve arkamızda mutlu müşteriler bırakmak amacıyla her geçen gün daha da ileriye gitmeyi planlıyoruz. Bunun için deneyimli ekiplerimizle birlikte asansörlü taşıma yöntemini kullanıyoruz.

Asansörlü Taşıma

Asansörlü taşıma yapmak çok büyük ciddiyet ve dikkat gerektiren bir iştir. Aksi taktirde büyük can ve mal kaybına neden olur. Aşırı titizlikle çalışılmalı ve büyük bir titizlik ile iş yönetilmeli. Bunun için işlerinde deneyimli çalışanlarımız ciddi bir ekip çalışması yürütmekte. Bunların yanı sıra profesyonel ekipmanlarımız ile işlerini kolaylaştırıyoruz. 

Çalışma deneyimlerimiz ile günden güne kendimizi geliştirmeyi amaçlamaktayız. Her zaman daha mükemmeli yapmak adına geniş araç filomuzu geliştiriyoruz. Şehir içi evden eve nakliyat ya da şehirler şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetimiz bulunmaktadır. 

Güvenilir ve hızlı ekiplerimiz eşyalarınızı en uygun ve en hızlı biçimde paketleyip taşıma işlemini gerçekleştirmeyi garanti eder. Fiyat kapsamında ise her zaman en ucuzu ve en kaliteliyi firmamız sunar. Firmamız en uygun fiyat garantisini vermektedir. Bu kapsamda yüksek kazançtan çok müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. 

Müşterilerimizle yaptığımız sözleşme doğrultusunda çalışmaktayız. Sizlerin memnuniyeti kapsamında ek olarak çıkan hizmetleri en uygun şekilde değerlendirip siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Şehir içi ya da tüm Türkiye'ye nakliyat için bizimle görüşme sağlamanızı ve size uygun teklifleri değerlendirmenizi öneririz.

www.esinevdenevenakliyat.com