AMASYA (AA) - Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Dursun Dağdelen yeniden seçilmesinin ardından yönetim belirlendi.

Oda meclisinin oluşmasının ardından meclis başkanlığı ve oda yönetimi için seçim yapıldı.

Merzifon TSO Meclis Başkanlığı için Mustafa Atak ve Ender Basmacı hazırladıkları listelerle aday oldu.

Yapılan seçim sonucunda Atak’ın listesi 16, Basmacı’nın listesi ise 6 oy aldı.

Bu sonuçla Merzifon TSO Meclis Başkanlığına Mustafa Atak, meclis başkan yardımcılıklarına Erhan Özçanak, Fatih Karaduman, katip üyeliğine ise Erol Altunay seçildi.

Merzifon TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için de iki liste yarıştı. Dursun Dağdelen ile Ahmet Alper Kelleci’nin hazırladıkları listelerin yarıştığı seçimi, 19 oyla Dağdelen’in başkanlığındaki liste kazandı. Kelleci’nin listesi ise 5 oy aldı.

Dağdelen başkanlığındaki TSO Yönetim Kurulu'nda Faruk Şaban Kefeli, Ali Yıldız, Serdar Demir, Nail Almaç, Alper Paçacıoğlu, Haydar Köse yer aldı.

Dağdelen, seçim sürecinin tamamlanmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Öncelikle demokratik bir ortamda yapılan seçimler sonunda bizlerden yana tercihlerini kullanan, kullanmayan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevimi en iyi şekilde yapmak için gayret göstereceğim. Çıkan sonucun Merzifon’a hayırlı olmasını temenni ediyoruz."