AMASYA (AA) - Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi ve TEMA Vakfı Merzifon Temsilciliği işbirliğiyle çam fidanları dikildi.

Hasta bahçesinde düzenlenen törende konuşan, Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi Başhekimi Selçuk Sezikli, hastane bahçesinde düzenlenen fidan dikme töreninde, hastalara yeşil bir alan sunmanın gayretinde olduklarını söyledi.

“Yeşili sev doğayı koru” sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projelerinin devam ettiğini aktaran Sezikli,

“Yeşil, hastanelerde tercih edilen bir renktir. Çünkü yeşil renk, hastaların rahatlamasını sağlar. Hastane personelimiz ile geçtiğimiz yıl başlattığımız sosyal sorumluluk projesinin meyvelerini alıyoruz. TEMA Vakfı yetkilileri ile fidan dikimi yaptık. Bu güzel etkinlik ve sosyal sorumluluk projemize katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu

TEMA Vakfı Merzifon Temsilcisi Kadir Acar ise doğaya katkı sunmaya devam ettiklerini belirterek, "En güzel şey fidan dikerek doğayı temizlemek, atmosferi temizlemek. Çünkü ağaçlar bize ücretsiz olarak hizmet veren, insanların yaşam kaynağı oksijeni üreten birer fabrikadır. Ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluşturuldu.