AMASYA (AA) - Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede eğitim gören engelli öğrenciler için eğlence etkinliği düzenledi.

Bir süre önce başlatılan "Hayaller Engel Tanımaz" projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe katılan sosyal dezavantajlı öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Gökce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukları bir gün bile eğlendirmenin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Gökce, engelli çocukların topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla başlatılan Hayaller Engel Tanımaz projesiyle engelsiz bireyler ile engelli bireyler arasında empati kurduklarını söyledi.

Proje çerçevesinde dezavantajlı öğrencileri eğlendirmeye yönelik etkinlik düzenlediklerini belirten Gökce, "Projemizle sosyal, eğitsel, sanatsal anlamda çocuklarımıza dokunuyor, devlet olarak yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Amacımız dezavantajlı çocukların ve gençlerin kişisel, sosyal gelişimlerinin sağlanmasıdır." dedi.

Etkinliğe Belediye Başkanı Alp Kargı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, Sevinç Orhan Erzengin Özel Eğitim Okulu ve Hayati İncekul, Özel Eğitim Okulu öğrencileri katıldı.