BAYBURT (AA) - MHP Bayburt İl Başkanlığınca milletvekili adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.

İl Başkanı Bekir Kasap, MHP İl Başkanlığı binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin vatana, millete ve Bayburt'a hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe kalkışmasının ardından Türkiye'nin önceliğinin beka meselesi olduğunu ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin de bu doğrultuda adımlar attığını belirten Kasap, "Bizler bu durumdaki pozisyonumuzu önce ülkem ve milletim, sonra partim doğrultusunda aldık. Milliyetçi Hareket Partisi yine Yenikapı ruhuyla devam eden süreçte vatanımızın ve milletimizin istikbali için Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhur İttifakı'nı oluşturdu." dedi.

Kasap, 24 Haziran'daki seçimlerde birinci önceliklerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi, ikinci önceliklerinin ise milletvekili seçimleri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bugün burada bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bayburt milletvekili adayını tanıtmak için topladık. Biz bu sefer Bayburt'un makus talihini bozmak için sahadayız. İl teşkilatı ve ilçe teşkilatıyla, ocağıyla, beldeleriyle, kadın kollarıyla, mahalle temsilcileriyle bir bütün halinde Bayburt'un makus talihini bozacağız. Bu toplantıdan sonra da hep beraber Bayburt için, davamız için, en başta ülkemizin bekası için kol kola girip Bayburt'un makus talihini yeneceğiz."

Bayburt Milletvekili Adayı İdris Aydın da MHP ve onun davası içinde bulunmaktan büyük onur duyduğunu kaydederek, "Cenab-ı Hak çıkmış olduğumuz bu yolda yeise düşmeden, fitneye, fesada düşmeden bu memleketi kurtarmak adına bizlere güç, kuvvet versin." ifadesini kullandı.