15 Temmuz’dan önce sosyal medyada yayınlanan programda darbe iması yapan Prof. Dr. Osman Özsoy, olağanüstü hal durumunda muhafazakarların korkup dışarı çıkmayacağını iddia etti. Yaşananlarsa Özsoy’a tükürdüğünü bir güzel yalattı.
Prof. Dr. Osman Özsoy’un darbe girişimi öncesi FETÖ’ye güzellemeler yaptığı ve darbe imasında bulunduğu video ortaya çıktı.
Özsoy, yüzde 50 diye tabir edilen insanların sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinde kendilerini savunmak için sokağa çıkmayacağını söylüyor. Özsoy, "Yüzde 50 desteği falan iplemeyin. Ben siyaset bilimi profesörüyüm ya. Alt yazı geçin televizyon kanallarından yarın sokağa çıkma yasağı var diye bakın sokağa çıkıyorlar mı? Hocaların evleri cami avlusundadır. Namaza bile geçmezler korkularından. Türkiye’de insanların demokrasi için sahaya çıkmak gibi bir hassasiyeti yok. Bunlar kuru kalabalıklar. Yine 3 tane yürekli komünist Taksim Meydanı’nı zorlayacaktır. Bir tane sağcı aydın bile çıkmayacaktır. Dolayısıyla sağ kesimde bir tane Ahmet Altan var mı? Sağ televizyon kanallarında bir tane Fatih Portakal var mı?" diyor.
Yaşananlarsa Özsoy’a tükürdüğünü yalatıyor.
(İHA)