TRABZON (AA) - TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarına Ortahisar ilçesinde devam etti.

Balta, seçim çalışmalarında bulunmak üzere geldiği Ortahisar ilçesinde, İskenderpaşa ve Beşirli mahallelerinde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye'nin sahip olduğu siyasi istikrarın, yeni yönetim sistemiyle kalıcı hale getireceğini ifade eden Balta, şunları zöyledi:

"Siyasi istikrar zemininde ekonomik istikrar daha da güçlenecek, hızlı ve etkili bir yönetim anlayışı hayata geçirilecektir. Böylece hedeflerimize çok daha kolay ulaşma imkanına kavuşmuş olacağız. 16 yıllık AK Parti iktidarımızda ülkemiz sağlıktan, eğitime, turizmden enerjiye, sanayiden, ulaşıma, tarımdan ekonomiye kadar her alanda büyük bir gelişim ve kalkınma yaşadı."

"AK Parti, laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyan partinin adıdır." diyen Balta, şunları kaydetti:

"Şimdi bu hizmetleri güven ve istikrar içinde daha ileriye taşıyacağız. Milletimiz biliyor ki, ülkemizde güven ve istikrarın garantisi haline gelmiş bulunan AK Parti, verdiği sözleri tutar ve ortaya koyduğu hedeflere ulaşır, tutamayacağı sözleri vermez. 24 Haziran'a kısa bir süre kaldı. O gün, sadece cumhurbaşkanımızı ve milletvekillerini seçmeyeceğiz, ülkemiz bu seçimle yeni yönetim sistemine de ilk adımını atmış olacak. Bu millet ülkesine hizmet edeni asla unutmaz. 24 Haziran Türkiye'nin yeni ufuklara yeni hamleler yapma günüdür. 24 Haziran Türkiye'nin yeni hedeflere koşmak için yeni bir irade ortaya koyma günüdür. 24 Haziran milletimiz için çok daha büyük bir Türkiye'yi inşa etmek üzere ilk adımı attığımız gün olacaktır. İşte 24 Haziran çok önemli bir virajdır. İnşallah bu dönemecin ardından hedeflerimize daha hızlı kavuşacağız. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere milletimiz 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha dersini verecektir."