SİNOP (AA) - CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türkeli ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Karadeniz, ilçedeki bir restoranda muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Toplumsal olarak yaşanan sorunların ancak birlik ve beraberlik ile aşılabileceğini dile getiren Karadeniz, Orman Bölge Müdürlüğünün Sinop'tan alınmasına hiç kimsenin razı olmadığını söyledi.

Beraberlik içinde 470 muhtarla Ankara'ya gidip Bakanlığın kapısına dayanmaları halinde Orman Bölge Müdürlüğünün Sinop'ta kalacağını ifade eden Karadeniz, "Gerze'de geçen gün Orman İşletme Müdürlüğü açıldı. Bir arkadaş da çıkıp 'Siz bizim Orman Bölge Müdürlüğümüzü aldınız elimizden' demedi. Tabi siyaseten kim çivi çakarsa ona 'Allah razı olsun' demeyi biliriz. Allah razı olsun demeyi bilirken de yapılmayanları, yapılması gerekenleri gönlümüz ve dik duruşumuzla söylemek zorundayız." dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalarda tutuklananlardan bazılarının suçsuz olduğunu iddia eden Karadeniz, "Konuyla alakası olmayan veya olmadığını söyleyen birçok kişi var. Bir üniversite olan yerde yurt olmazsa vatandaşımızın da maddi anlamda durumu yoksa çocuk o cemaatlerin yurdunda veya okulunda kaldıysa bu bana göre suç değildir ama bu ülkenin menfaatlerine karşı eline silahı alıp sıkıyorsa bu suçtur. Her zaman yargılanacaktır." ifadesini kullandı.

Toplantıya Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan ve CHP Türkeli İlçe Başkanı Tugay Dincel de katıldı.