SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat İkiz ile görüştü.

İkiz, ziyarette Milletvekili Kurt'a altyapı, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile termal turizm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlçenin ekonomik olarak gelişmesinde OSB ve termal turizmin önemine değinen İkiz, "Organize sanayimiz tamamlandığında ve termal turizmde hedefimiz olan 5 yıldızlı otel projemiz hayata geçtiğinde ilçemiz istihdam alan bir bölge olacak. Bu iki proje ilçemiz için çok önemli." dedi.

Kurt ise OSB çalışmasını yakından takip ettiğini dile getirerek, "Faaliyete geçtiğinde yatırımcı bulmak için elimizden gelen desteği vereceğiz. Aynı şekilde Karadeniz'in termal merkezi olan havzamızda turizmin gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu iki proje ile Havza'da iş ve göç sorunu çözülecektir. Havzalı kardeşlerimiz ve idarecilerimiz ile iş birliği içinde sorunları çözmek için mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı.