SİNOP (AA) - AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Sinop 6. Olağan Kongresi'nde yeniden göreve seçilen İl Başkanı Ali Çöpçü ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

Milletvekili Maviş, yaptığı yazılı açıklamada, il kongrelerini yoğun bir katılımla gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururu yaşadıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere kongreye katılan tüm partililere teşekkür eden Maviş, mesajında şunlara yer verdi:

"Partimizin 6. Olağan Kongresi'nde yeniden il başkanlığına seçilen, değerli yol arkadaşım, sevgili kardeşim Ali Çöpçü’ye ve yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum.

Allah yar ve yardımcıları olsun. Kurulduğu günden bu güne kadar hizmet etmiş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Şimdi, Sinopumuzun bir eğitim, kültür ve turizm şehri olması için, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde var gücümüzle çalışmaya, terlemeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz."