Buz Lazer Yönteminin Avantajları

Buz Lazer yönteminin birçok avantaj sağladığını söylemek mümkündür. Ten rengi koyu ve koyuya yakın olan kişilerin buz lazer yöntemini uygulatmalarında hiçbir sakınca bulunmuyor. Buz lazer tedavi yöntemi ile yaz aylarında da bireyler istenmeyen tüylerinden kurtulabiliyorlar. Buz Lazer yöntemi diğer epilasyon yöntemleri gibi yılda sadece bir ya da iki kez uygulanan bir yöntem değildir. Buz lazer yöntemini bireyler yıl boyu istedikleri zaman diliminde uygulatabiliyorlar.

Buz Lazer Seans Ücretleri

Buz lazer seansları bireyden bireye farklılık göstermektedir. Bu noktada da seans süresinin uzaması ya da kısalmasının gündeme gelmesine yol açıyor. Ancak buz lazer uygulamasından genellikle fazla bir ücret talep edilmediğini söylemek mümkündür. Aylık maaşının bir bölümünü ayıran kişiler buz lazer fiyatları tedavisinden rahatlıkla yararlanabilirler.

Prp Tedavisi Ciltte Ne Kadar Sürede Etki Yaratır

Prp tedavileri süre olarak zaman alan bir tedavi değildir. Ancak kısa bir süre içerisinde sonuç almak mümkündür. Cildin yenileme süresini tamamlamasının ardından hemen problemli bölgede yenilenmeler görülebilir. Seansları düzenli takip etmeye bağlı olarak 3.senasın ardından ciltte gözle görülebilir değişimler meydana gelir. Prp tedavisi uygulanan bölgelerde, ciltte sıkılaşma ve toparlama, cilt renginde açılma gibi yan iyileşme belirtileri de görülür. Saç için yapılacak tedavilerde de kısa zamanda görülecek olumlu sonuç ile birlikte daha sık bir saç yapısına sahip olunur.

Prp Tedavisinin Günlük Yaşam Üzerindeki Etkileri Nelerdir

Prp tedavisi hastaları günlük yaşamda olumsuz etkileyen bir tedavi yöntemi değildir. Tedavinin hemen ardından hastalar günlük yaşamlarına geri dönebilirler. Her türlü uygulama ile birlikte de uygulanan Prp tedavisi, normal süreden daha kısa bir sürede sonuç veren bir tedavi yöntemidir. prp fiyatları da oldukça değişiklik gösterebilir ortalama 750 tl olan fiyatlar zaman zaman 1500TL+ üzerinede çıkabilir.

Fransız Askısı ile Gençleşin

Seda sayanın vazgeçemediği yaşlandığını gizlemesini sağlayan yöntem fransız askısı ile tanışın, fransız askısı ipler kullanılarak yüzün altına ve vucüdun bir çok bölgesine uygulana bilen bir ameliyatsız yüz germe yöntemidir. Bu yöntem 5 yılda bir tekrarlanabilir ve hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır, son dönemde fransız askısı fiyatları da oldukça uygun olarak değerlendirilmektedir. Fransız askılı ile ilgli detaylı bilgi için estetikceden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Fransız Askısı Fiyatları

Fransız askısı 2019 yılında genel olarak 600 - 1000TL arasında değişmektedir, Uygulamayı yapan doktordan doktora farklılık gösteren fransız askısı fiyatları malzeme kalitesine görede farklılık gösterebilir.