Bahçelievler’de tıka basa dolu yolcu minibüsünün kapısı açık ve dışarı sarkan yolcusuyla trafikte seyretmesi yürekleri ağza getirdi.
Parmak uçlarında kapı otomatik demirinde duran, bedeni ise dışarıda kalan yolcunun zaman zaman ellerini bırakarak kapıya dayadığı omzuyla tutunması bu kadarına da pes dedirtti.
İhmal ve kural tanımamazlığın görüntüleri bu kez Yenibosna Kuleli mevkinde dün saat 15.00 sıralarında görüntülendi. Yenibosna-Güneşli hattında sefer yapan minibüs sürücüsünün tıka basa dolu olmasına rağmen kapılarının açık şekilde seyretmesi kural tanımamazlığın geldiği son noktayı yeniden gözler önüne serdi. Daha fazla yolcu almanın telaşındaki minibüs sürücüsünün sarkan yolcuya aldırış etmeden ilerlemesi insan canına verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

YOLCU, AYAKLARI KAPIDA BEDENİ DIŞARIDA SEYRETTİ
İHA kamerasına takılan görüntülerde, yolcunun kapıdan sarkmasının yanı sıra bedenin de büyük bir bölümünün dışarıda olduğu gözlendi. Ayakları uçlarıyla kapı otomatik demirinde bedeni de dışarıda kalan yolcunun zaman zaman ellerini bırakarak kapıya dayadığı omzuyla tutunması bu kadarına da pes dedirtti.
(İHA)