Normal People Dizisi Nereden İzlenir? BluTV Telif Attı!

Dizi fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=x1JQuWxt3cE

Normal People dizisi izlemek isteyenler tüm sitelerden dizinin kaldırıldığını ve telif sebebiyle artık izlenemediğini farketti. Hulu yapımı bir dizi olduğu için Türkiye’den resmi olarak izlenemeyen diziye neden telif atılmak için uğraşıldığı ise merak konusu.

Konu hakkında araştırma yaptığını belirten Dedirten forum sitesi bu telif ihtarlarının BluTv İletişim ve Dijital Yayın Hizmetleri A.Ş. tarafından yapıldığını söylüyor. Bu konuda ise bir iddialarını mevcut. Dedirten forum sitesinde açılan konuya göre Normal People dizisi BluTV’de yayınlanacak ve şu an bundan dolayı tüm sitelere telif ihtarı yapılmış durumda.

Normal People Dizisi İzlenir Mi?

Kendine has iki karakter olan Marianne ve Connell'ın hikâyesini anlatan Normal People yayınlandığı ilk günden beri gerek hikâyesi gerek sahneleriyle sıkça konuşulan dizilerin başında geliyor.
İlk bölümü itibarıyla bir hayli sevilen bu dizi Sally Rooney'nin 2018 Booker Ödülü'nde adaylığa görülen aynı adlı romanında uyarlandı.
Genç kuşağın en başarılı yazarlarından biri Sally Rooney, dizinin senaryo ekibi içerisinde de yer alıyor.
Marianne, İrlanda'nın küçük bir şehrinde, aralarının da pek de iyi olmadığı annesi ve ağabeyiyle yaşıyor. Lise hayatı içerisinde akademik olarak oldukça başarılı olsa da sosyal olarak buna eşdeğer bir durum yaşanmıyor. Oldukça içedönük ve akranları tarafından sevilmeyen, tuhaf bulunan biri. Çocukluğundan lise yıllarının sonuna kadar oldukça yalnız ve bir başına bir hayat geçiriyor desek yeridir.
Dizide Marianne karakterine Daisy Edgar-Jones hayat veriyor.

Dedirten Forum Nedir?

Dizi Film İnceleme Forumu olan site özellikle Netflix dizileriyle birlikte yerli veya yabancı diziler, filmler, animeler, kitaplar ve şarkılar üzerine muhabbet etmek isteyenler için oluşturulmuş bir platform. Yani özetle kültür forumu diyebiliriz. Kullanıcı dostu ve geliştirilmeye devam eden tasarımı, telifsiz ve güvenilir içerikleri, forumlarda görmeye alışık olmadığınız özellikleriyle birlikte her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

Kaynak: https://www.dedirten.com/konu-normal-people-dizisine-blutv-den-telif