Sevgilimizi heyecanlandıracak bir hediye bulma görevi her ne kadar kulağa zor gelse de artık aradığımız her şeyi internetin uçsuz bucaksız dünyasında bulabiliyoruz. Tek tıkla siparişimizi verip dükkan dükkan gezmeye gerek kalmadan en kaliteli ürünleri kolaylıkla satın alabiliyoruz. Bazen uzayan teslim süreleri canımızı sıkıyor belki fakat yine de yorucu mağaza turlarındansa evimizin konforlu ortamında alışveriş yapmak çoğumuza daha kolay geliyor.

Daha önce internette hediye üzerine bir araştırma yaptıysanız karşınıza Muhiku’nun çıkmış olması kuvvetle muhtemel. Hediye konusunda yenilikçi çözümler sunmasının yanında hızlı teslimat hizmetiyle de müşterilerini memnun eden Muhiku, bu alanda adını duyurmayı başaran ve kaliteli hediye seçenekleri sunan bir şirket. Farklı beğenilere sahip kişiler için bambaşka tarzlarda konsept hediye kutuları tasarlayan ekip aynı zamanda sıklıkla koleksiyonuna yeni ürünler katıyor. Uzun süredir takip edenleriniz varsa 6 ay gibi kısa bir süre zarfında ürün gamını ne kadar genişlettiklerini mutlaka fark etmiştir.

Hediye denince aklınıza takı, tekstil ürünleri ve çiçek gibi klişe fikirler geliyorsa bu siteyi kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Artık kimseyi mutlu etmeyen ve sürekli alınan sıkıcı hediyelerden sıyrılıp sitenin sunduğu birbirinden güzel, uygun fiyatlı kutular arasından sevgiliniz için en iyisini seçebileceğinize eminiz.

Muhiku Hediye Kutuları Neden Çok Seviliyor?

Hediye kutusu günümüzde çoğu kişinin aşina olduğu, yeni nesil bir hediye seçeneği. Birbirini çok iyi tanıyan kişiler, özellikle yakın arkadaşlar ve sevgililer, içerisini istedikleri gibi düzenleyebildikleri setler satın almaktan oldukça memnun. Çünkü bu sayede karşılarındaki kişiyi sevindirecek küçük küçük farklı ürünleri aynı anda armağan ederek çok daha etkili bir seçim yapmış olacaklarının farkındalar.

Hediye kutusu fikrine sıcak bakan kişiler zaman zaman Pinterest gibi platformlardan ilham alarak sevdiklerine set hazırlamak isteyebiliyorlar. Oluşturulacak setin genel havasına karar vermek, bu havaya uygun ürünleri seçmek ve tedarik etmek, uygun bir dolgu malzemesi seçip satın alınan özel hediye kutusunun içerisine doldurmak, sonunda ürünleri yerleştirmek ve not kartı hazırlamak çok vakit aldığı için bu her zaman yapılabilecek bir şey değil. Bunun yerine Muhiku’nun onlarca hazır hediye kutusu arasından saniyeler içinde seçiminizi yapabilirsiniz.

Muhiku, uzun süreler boyunca yaptığı araştırmalar ve anketler sayesinde müşterilerin en çok tercih ettiği ürünleri belirlemiş. Bu ürünleri bir araya getirerek 25’in üzerinde hazır hediye kutusu tasarlamış. Yani siz Muhiku’dan bir kutu alırken arkasında binlerce mutlu müşterinin olduğunu bilerek alışverişinizi yapıyorsunuz. Üstelik bu hazır kutulara istediğiniz eklemeleri yapabildiğiniz için seçenekleriniz otomatik olarak çok fazla artıyor. Örnek vermek gerekirse sitenin en çok satılan ve en çok sevilen hediyelik setlerinden biri olan Dünya Kahveleri Kutusu’nu uyumlu ürünlerle -şaka değil- 1023 farklı hale getirebiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken kutunun altında yer alan tekil ürünlerden istediğinizi ya da istediklerinizi seçmek.

Sitenin müşterilere sunduğu bir diğer kolaylık menüsünde yer alan Kime Hediye ve Özel Gün Hediyeleri başlıkları. Bu başlıkların altından size uygun ürünleri ve kutuları çok kısa bir süre içinde bulabiliyorsunuz. Siparişinizi verdikten sonra eğer 60 TL’nin üzerinde ödeme yaptıysanız İstanbul içerisinde aynı gün teslimat hizmetinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Tabii bu hizmet hafta sonları geçerli değil. Yani cumartesi günü öğleden sonra verdiğiniz sipariş pazartesi günü teslim edilir. Yine 60 TL’nin üzerindeki siparişlerde tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo hizmeti de sunuluyor.

Sevgiliye Hediye Ne Alsam Derdine Son!

Yıllar ilerledikçe karşımızdakini daha iyi tanımaya başlasak da bazen sevgiliye hediye almak daha zor hale gelebilir. Tüm seçenekleri tükettiğimizi düşündüğümüz ve çaresiz hissettiğimiz anlar olur. Elimiz bir şeye gitse de içimize sinmez ve başladığımız yere geri döneriz.

Muhiku’nun sevgiliye hediye kutuları sayesinde artık bu çaresizlik yerini keyfe bırakıyor! Hiçbir şey bulamayacağınızı düşündüğünüz anda siteyi ziyaret ederek romantizm dolu setlerden ilham alabilir, kız arkadaşa ve erkek arkadaşa hediye edilebilecek farklı alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Baştan sona harika bir hediye deneyimi vadeden sitenin blogunda sevgiliye hediye rehberi de yer alıyor. Dilerseniz blog içeriklerinden biraz kopya çekerek hediye kutunuzun içine yazacağınız romantik aşk mesajı için de ilham alabilirsiniz.

Kız arkadaşa hediye almak isteyenler en çok Sevgini Paylaş ve Birlikte Güzel adı verilen birbirinden tatlı iki kutuyu değerlendiriyor. Sevgini Paylaş’ta kırmızı kalpli kutu içerisinde yer alan mum oldukça dikkat çekici olduğu için 14 Şubat Sevgililer Günü ve yıl dönümü gibi özel günlerde daha çok tercih ediliyor. Birlikte Güzel ise ikişer çayı, kupaları ve sütlü çikolatalı bisküvisiyle kutlamalarda (mezuniyet, yeni iş, yeni ev gibi) daha çok satın alınıyor.

Konu erkek sevgiliye hediye almak olduğunda eminiz zorluk seviyesi birkaç seviye birden yükseliyor. Fakat hiç merak etmeyin, Muhiku’nun erkeklere özel olarak hazırladığı karizmatik tasarıma sahip beş tane hazır set var. Koyu renk tonlarının erkeklere yönelik çorap, mendil, anahtarlık, cüzdan gibi ürünlere şıklık kattığı bu hediye kutuları, erkek için hediye arayanları çok mutlu edecek. Fakat yine de bütçenize ya da içeriğine göre değiştirmek istediğiniz şeyler olursa Kendi Kutunu Yap sayfasını kullanarak tam da erkek arkadaşınızın zevklerine göre kendi hediye setinizi oluşturabilirsiniz.