SAMSUN (AA) - İLYAS GÜN - Nikahını Samsun'un İlkadım ilçesinde kıydıran çiftlerin evlilik yıl dönümlerinde hediyeleri, İlkadım Belediyesince yollanıyor.

İlkadım Belediyesi, nikahını ilçede kıydıran çiftlerin evlilik yıl dönümlerini unutmuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenen Hasan ve Özlem Çilek'in de birinci evlilik yıl dönümünü unutmayan İlkadım Belediyesi, hem Sevgililer Günü hem de evlilik yıl dönümünü kutlamak amacıyla çiftin evine çiçek ve hediye gönderdi.

Özlem Çilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nikah tarihlerini eşinin unutmaması için özellikle Sevgililer Günü'ne aldığını söyledi.

Belediyenin sürprizi karşısında çok şaşırdığını dile getiren Çilek, "Kendimizi özel hissettim. Nikahımızı Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kıymasını istemiştik, olmadı ama hediye göndermesi bizi oldukça mutlu etti" dedi.

- Belediyeyi telefon dolandırıcısı sandılar

Hasan Çilek ise belediyeden arayanların ilk önce telefon dolandırıcıları olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Kendisini arayan numarayı tekrar arayarak belediyeden olduğunu teyit ettiğini belirten Çilek, "Eşime belediyeden geleceklerini, evlilik yıl dönümümüzde hediye vereceklerini söylediğimde o da şaşırdı. Gerçekten bize sürpriz oldu" ifadesini kullandı.

- Evlilik yıl dönümü hediyeleri belediyeden

İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu da sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini, bundan dolayı ilçede yaşayan çiftlerin evlilik yıl dönümlerinde çeşitli hediyeler göndererek onlara sürpriz yaptıklarını anlattı.

Bazen evli çiftlerin evlilik yıl dönümünü unuttuğunu ancak belediyenin kendilerine hatırlattığını ifade eden Köroğlu, "14 Şubat'ta evlenen çiftlerimizin hem evlilik yıl dönümünü hem de Sevgililer Günü'nü kutladık. Bazen ilçe adına yaptığımız çok önemli bir hizmet kimsenin hafızasında kalmıyor ama böyle küçük hizmetlerden vatandaşımız daha çok mutlu oluyor" diye konuştu.

Körüoğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 20 çifte çiçek ve hediye ulaştırdıklarını sözlerine ekledi.