Sesleri ile insana mutluluk ve huzuru müjdelerler. Nasıl ki insanlar bakımı kendilerine bağlı olan çocuklarına bakmakla yükümlüler aynı şekilde sahiplendikleri hayvanların da her türlü bakımını yapmak zorundadırlar. Nefes alıp veren, canı olan her varlığın duyguları olduğu bir gerçektir. Sahiplenildiği halde muhabbet kuşu gibi hayvanlara bakmamak, onları ölüme terk etmek insanlığa sığmaz. Sokak hayvanları bırakıldıklarında kendi başlarının çaresine bakabilirler. Fakat evcil hayvanlar için dış hayat tehlikelerle doludur. Bundan dolayı hayvanına bakamayacağını düşünenler sitemizden onları yeni sahiplerine ulaştırabilirler. Sitemizde satılık muhabbet kuşu çeşitlerini bulmak mümkündür.

Kedi Sahiplendirme Platformu

Son zamanlarda birçok kediye yapılan vahşice muameleleri haberlerde okumaktayız. Bazı insanlar bakmaya değil okumaya bile dayanamamaktadır. Kedi sahiplendirme platformumuz vahşice katliamlara yeni kediler feda etmemek adına oldukça önemli bir adımdır. Kedisi olan insanların bazıları çeşitli nedenlerden dolayı bakamayacak olabiliyor. Sokağa bırakıldığında tehlikelerle karşılaşma ihtimali olduğundan sitemizden satmayı tercih etmektedir. Satılık kedi vermek kedileri sokağa atmak yerine verilecek en güzel karardır. https://www.nettepet.com adresindeki sitemizden bakamayacağınız kediyi satabilirsiniz. Aynı zamanda çocuğunuz minnoş bir arkadaş satın da alabilirsiniz. Verilen ilan sayesinde kedi sahiplenmek isteyen kişilere çok hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabilir. İlanların yanında kedilerin bütün özelliklerine ve fiyatına ulaşmak mümkündür.

Köpek Sahiplendirme Platformu

Köpekler evlerin sadık dostudur. Cinsine göre görüntüsü farklı olsa da hepsinde sadık olma huyu bulunmaktadır. Günümüzde insanların bahçelerinde besledikleri köpekler genellikle sokakta yaşayabilecek cinsler oluyor. Fakat evdeki süs köpeklerinin sokağa bırakılması onlar için ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Ülkemizde yeterince sokak köpeği olduğu ve hayat mücadelesi verdikleri düşünüldüğünde onlara yeni birini eklemek doğru değildir. Birileri evindeki köpeği dışarı bırakmayı düşünürken diğer tarafta başkaları köpek almak istemektedir. Sitemiz ikiliyi buluşturmayı amaçlamaktadır. Sitemizde verilen satılık köpek ilanları sayesinde sokağa atılmaktan kurtulan çok sayıda köpek vardır. Aynı zamanda uzun zamandır aradığı köpeği çok daha uygun fiyatlarla sitemizde bulan insan sayısı da oldukça fazladır.