Çalışan kesim için ek gelir, hakkını vererek işini yapan ev hanımları ve çalışmayanlar için ana gelir niteliği taşıyan network sistemleri içinde; hem kaliteli ürün hem uygun fiyat hem de dengeli kazanç sağlayanlar oldukça az. Bunların başında da ersağ gelmekte. Temizlik ve kozmetik ürün pazarında kendine iyi bir yer edinen ersağ, hem tüketiciye hem üyesine kazanç ve avantaj sağlıyor.
Neden Ersağ?
Kozmetik ve ürün piyasası birçok marka ve ürünü geniş bir yelpazede tüketiciye sunmaktadır. Alıcılar için ilk kriterler fiyat ve kolay ulaşılırlık olsa da günümüz gereklilikleri çerçevesinde doğa dostu olanlarda ön sıralarda yer almakta. Bu sebeple ersağ ürünleri; içerisinde fosfat barındırmaması, ürün içeriklerinde kimyasallara yer verilmemesi, ürünlerin bitki özleri ve doğal malzemelerle yapılmasından dolayı çokça tercih ediliyor. Konsantre olarak üretilen temizlik ürünleri daha uzun vadede kullanım sağladığından ekonomik açıdan da kar sağlıyor. Temizlik malzemeleri, kozmetik ürünleri, gıda takviyesi, tekstil ürünleri gibi birçok farklı çeşitte ürünü tek elden temin etmenin avantajı da bir başkadır. Tüketiciye doğa dostu yeni nesil ürünleri ulaştırırken, kurduğu sistem ile birçok kişiye ve dolayısıyla ülke ekonomisine de katkı sağlıyor.
Nasıl Alınır, Nasıl Satılır?
Geniş ürün yelpazesiyle ersağ ürünleri internet üzerinden kolaylıkla ulaşılabilmekte. Ödeme seçenekleri, avantajları ürünleri, ücretsiz kargo imkanları ile güvenli bir şekilde alabileceğiniz ürünler için belirli süre dâhilinde cayma hakkı mevcut. Ürünleri sanal ortamdan temin edebileceğiniz gibi ersağ üye olarak da siteden temin edebilirsiniz. Hatta ersağ üye kadrosuna katılıp hem ürünleri daha uyguna alıp hem de satışını yaparak network ağına katılabilirsiniz. Hemen her kesimden insan için sermaye gerektirmeden ve risk almadan kazanç sağlayan ersağ, güvenilir yapısıyla her geçen gün üyelerine bir yenisini eklemekte. Kota zorunluluğu olmaması, ücretsiz ve taahhütsüz üye olunan sistem, bu kriterleri ile diğer networklerden ayrılmakta. Şimdi, (Sponsor No:839220) Ersağ Öncüsü olan Gökcen ÖZGAN’ın kişisel internet adresi olan http://www.ersagweb.com/ sayfasından tüm üyelik detaylarını öğrenebileceğiniz gibi, basit adımları olan üyelik işleminizi gerçekleştirip ürünleri kendi kullanımınız amaçlı ya da satış amaçlı temin edebilirsiniz.
Evlatlarınız, anne-babanız ve sizin sağlığınız sizce de önemli değil mi? Helal sertifikalı ve Bakanlık onaylı Ersağ ürünleri kullanmanızı ve bu sebeple Ersağ üyesi olmanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz.