Yerin yüzlerce metre altından çıkarılan, kesimi için bilgisayarlarda özel yazılımlara ihtiyaç olan, her şeyden önce en doğru noktadan, en doğru çizim atışları takip edilerek, özel teknikler ile kesilen pırlantalar, yine parlaklıklarını da özel teknikler ile elde ediyorlar. Bu işi en iyi şekilde yerine getiren Niş Pırlanta, Türkiye’de satın alabileceğiniz en değerli tektaş pırlanta yüzük ve baget pırlanta yüzük ürünleri ile huzurlarınıza çıkmaktan onur ve gurur duyuyor. Peki, Niş Pırlanta nerede ve nasıl hizmet veriyor? Kimlere hitap ediyor? Pırlantada nasıl farklar yaratıyor? İşte detaylar…

Pırlanta Yüzükte Niş Pırlanta Farkı

Pırlanta, bir kadına armağan edilebilecek ve onu değerli hissettirebilecek en özel takı ürünü ve takı aksesuarı. On yıllardır bu şekilde kalan ve gelecekte de böyle değerli kalacağından emin olunan pırlantalar, Niş Pırlanta ile artık kalbe dokunuyor. Kalbinizdeki pırlanta sloganı ile hizmet veren Niş Pırlanta, Bilbenler Anonim Şirketi tarafından kurulmuş bir online satış mağazası. Firma, Mardin’de bulunuyor. Birbirinden ayrı lokasyonlar ve web üzerinden hizmet sunan Niş Pırlanta, hatırı sayılır derecede özel üretim ürünü olan ve Niş markası ile buluşan özel koleksiyonları ile her kadına hitap edebiliyor. Pırlanta yüzükte Niş Pırlanta farkını yaşayabilmek için ihtiyacınız olan tek şey ise onu gerçekten istemek!

Niş Pırlanta ile Pırlantanın 4C Kuralı

Niş Pırlanta, kalitesini yansıtmanın her kuralına sahip olduğu gibi tüm bu yollardan geçerek pırlantanın 4C kuralı konusunda da hâkim olmayı başarmış bir marka. Peki, pırlantanın 4C kuralı hakkında bilginiz var mı? Pırlanta öylesine özel bir ürün ki, kendine has standartlara kavuşabilmesi için uluslararası literatüre girmiş 4 farklı standardizasyona sahip. Peki, bunlar nedir? İşte o dört kural:

1. Cut (Pırlantanın kesimi kuralı)

2. Color (Pırlantanın renk standartları)

3. Clarity (Pırlantanın berraklık standardı)

4. Carat (Pırlantanın karat standardı)

Bu dört kural Türkçede kesim, renk, berraklık ve karat olarak bilinen dört standardı gösteriyor. Zira her pırlanta, kendine özel rengi, kesimi, berraklığı ve karatı ile göz dolduran başka bir kimlik taşıyor. Niş Pırlanta, hayalinizdeki baget pırlanta yüzük veya o çok sevdiğiniz tektaş pırlanta yüzük ile sizlere hitap ederken, elbette bu dört kuralın her birine titizlikle yaklaşıyor ve uluslararası standartlar ile belirlenmiş bu özellikleri her pırlantasına yansıtıyor.

Tektaş Pırlanta Yüzük Niş Pırlanta’dan Alınır

Tektaş pırlanta yüzük Niş Pırlanta’dan alınır. Çünkü Niş Pırlanta, kalbinize dokunan tek taşları itina ile işler ve huzurlarınıza getirir. Birbirinden farklı 5 renk kodu ve iki berraklık aralığı ile hazırlanan yüzlerce tektaş, yalnızca Niş Pırlanta’da bulunur. 0,01 karattan 0,99 karata kadar olan tüm tektaş pırlanta çeşitleri ile herkese hitap eden Niş Pırlanta markası, uluslararası bir sertifika olan ve dünyanın her yerinde geçerliliği bulunan HRD sertifikası ile ürünlerini korur. Bu nedenle, tektaşınızı ister kendiniz alın, ister sevdiklerinize aldırın, Niş Pırlanta markasından asla ve asla şaşmayın.

Baget Pırlanta Yüzük ile Akıllarda Kalın

Bilindiği gibi söz konusu pırlanta olduğunda, akıllarda yer eden tek ürün tektaş oluyor. Ancak, bilinen tek pırlanta türü tektaş değil. Onlarca türde beğeniye sunulan, kimi zaman bir kolye ucu, kimi zaman bir takı seti, kimi zaman küpe, kimi zaman da farklı varyasyonlarda kullanılan pırlantalar, Niş Pırlanta farkı ile baget yüzük formasyonunda da beğeniye sunuluyor. Sizler de Niş Pırlanta’dan baget pırlanta yüzük alın, hayallerinizdeki pırlanta ile akıllarda kalın.