ADANA'da yol kontrolü yapan ekiler, 24 yaşındaki B.H.K. ile nişanlısı 20 yaşındaki Y.B.'nin aracında 1 kilo 170 gram kokain ele geçirdi. Uyuşturucuyu indirim yapılınca toptan aldığını söyleyen B.H.K., "Normal fiyatı 110 bin dolar idi, indirim yapıp 55 bin dolara verdiler. Ben de torbacılara para kaptırmamak için toptan aldım" diye ifade verdi.

Adana polisi, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Adana girişinde şüphe üzerine B.H.K. ile nişanlısı Y.B.'nin içinde bulunduğu otomobili durdurdu. Otomobildeki çiftin tedirgin hareketlerinden şüphelenen polis, uyuşturucuya duyarlı köpeklerle ayrıntılı arama yaptı. Ekiplerin yaptığı aramada, otomobilin motor kısmına gizlenmiş paket içerisinde 1 kilo 170 gram kokain ele geçirdi.

Otomobilin sürücüsü B.H.K. ile Y.B. gözaltına alındı. Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen çift, ifadelerinde uyuşturucu bağımlısı olduklarını, Adana'da bulmakta zorlandıkları için İstanbul'dan satın aldıklarını söyledi. İfadesinde, torbacılara para yetiştiremediğini öne süren B.H.K., piyasa değeri 110 bin dolar olan kokaini toptan aldığını iddia edetti.

B.H.K., "Uyuşturucuyu almak için gittim.110 bin dolar istediler, pazarlık yaptık, indirim yapıp 55 bin dolara bıraktılar. Ben de torbacılara para kaptırmamak için toptan aldım" diye savunma yaptı. Evlilik hazırlığı içerisinde oldukları belirlenen nişanlı çift ile polisin Şakirpaşa, Uçak ve Ova mahallelerinde düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 6 uyuşturucu satıcısı adliyeye sevk edildi.