Yaşanan cinsel birlikteliklerin istenilen sürelerde yaşanmasına neden olan bu sorun, tedaviye gidilmediği takdirde farklı sorunları da beraberinde getirebilmektedir. Dakikalar içerisinde boşalan erkek yüzünden, çiftler karşılıklı olarak bekledikleri hazzı alamamaktan şikayetçi olurlar.

Novagra geciktirici hap bu problemin ortadan kalkmasına yarayan geciktirici, hacimlendirici, sperm sayısını arttıran bir üründür.

Novagra.xyz Sitesinden Nasıl Sipariş Ederim?

Novagra.xyz sitesi 15 yıllık tecrübe ile internet üzerinden novagra geciktirici hap satın almak isteyenlere orjinal bandrollü ve garantili ürün satışı yapmaktadır. Her türlü soruyu sorabileceğiniz 7/24 aktif çağrı merkezi ile görüşebilir sipariş verebilirsiniz.

Tamamen gizli kargo ve kapıda ödeme ile orjinal hologramlı novagra sipariş verebileceğiniz bu sitede 2, 3 ve 4 kutu üzeri alımlarda kampanyalı fiyatlarımız vardır.

Novagra geciktirici hap eczanelerde 119 TL iken Novagra.xyz sitesinde sadece 69 TL'ye sipariş edilmektedir.



Novagranın İçeriği Nedir?

Pek çok erkek tarafından en etkili geciktirici olarak gösterilen novagra hap bir kutu içerisinde 30 kapsül barındırmakta. Peki bu kapsüllerin içinde ne bulunmakta?

-Demir Dikeni

-Çoban Çantası

-Meyan Kökü

-Trigonella

-Foenum

-Pastoris

-Çemen Otu

-Mısır Nişastası

-Graecum

Novagra hap %100 bitkisel olmasından dolayı hiçbir yan etki barındırmamaktadır.

Novagra Nasıl Kullanılır?

Cinsel ilişkiye başlamadan 1 saat öncesinde aç karna bol su ile tüketilir. Peniste aynı zamanda sertleşme de sağlayan Novagra geciktirici hap, ilişkilerin 30 ile 45 dk arasında uzamasını sağlamaktadır. Ürün, kullanıcıların lokal bölgelerindeki kan akışını düzene sokarak, penise giden ereksiyon hormonlarının sistematik bir şekilde çalışmasını sağlar.