TRABZON (AA) - Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun, yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajlarının fazla çıktığı fırın sahiplerini plaketle ödüllendirdiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe merkez ve mahallelerinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarını belirli aralıklarla denetlediği belirtildi.

İlçede ekipler tarafından 25 fırında yapılan denetimlerde hijyen ve ekmeklerin gramajları kontrol edilirken, ilçede faaliyet gösteren fırınlarda yapılan denetimlerde, ekmek gramajlarının fazla olduğunun tespit edildiği ifade edildi.

Sarıalioğlu, denetlenen fırınlarda ekmeklerin gramajlarının fazla çıkmasının kendisini sevindirdiğini belirtti.

Sarıalioğlu, şunları kaydetti:

"Herşeye zam geldiği gibi una da zam gelmiş olmasına rağmen ekmeğe zam yapmayıp aynı fiyattan sattığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. Ülkedeki bu sıkıntılı duruma hep beraber savaş açıp altından kalkmalıyız. Hepinize buraya geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum ve hepinizi kutluyorum."

Sarıalioğlu'nun davetlisi olarak belediyeye gelen esnafa plaket verildi.

Programa, meclis üyesi Osman Topçuoğlu, Zabıta Müdürü İsmail Hakkı Sarıalioğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar'ın katıldığı belirtildi.