TRABZON (AA) - Of Belediyesi, Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu bahçesini yeniledi.

Of Belediye Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yaptığı açıklamada, Anaokulu öğrencilerinin daha temiz, düzgün ve sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla okul bahçesini asfaltladıklarını ve oyun parkının da yeniden düzenlendiğini kaydetti.

Okul bahçesinde çalışan yetkililerden bilgi alan Sarıalioğlu, "Eğitime olan katkılarımız devam ediyor. Çocuklarımıza söz verdiğimiz gibi Şehit Ahmet Türkkan Anaokulumuzun bahçesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarıalioğlu, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın zamanlarını geçirdikleri okul bahçesini asfaltlayarak, yeşil alan çalışmaları ile daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirilmesini amaçlıyoruz. Oyun parkı alanına beton döküp, oyun aletlerimizi yeniledik. Öğrencilerimizin istifade edebilmesi için böyle bir çalışma yürütüyoruz.

Hedefimiz, planlı bir şekilde ihtiyaç duyulan diğer okullarımızda da bu hizmeti sürdürebilmektir. Öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız, Fen İşleri Müdürümüz ve ekiplerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."