Ev Dekorasyon Ürünleri

Evinizde kullanılacak ürünlerin seçimi zaman alan bir uğraştır. Firma evlerinizi dekore ederken kullanabileceğiniz ürünleri sizin için satıyor. Firma çeşitli markaların ürünlerini sattığı için ürün çeşitliliği de fazla bulunuyor. Firma sitesine girerek eviniz için gerekli mobilyalardan süs eşyalarına kadar her ürünü inceleyebiliyorsunuz. Beğendiğinizi ürünleri anında sipariş edebiliyorsunuz. İnternet sitesini kullanarak ürün siparişi verdiğinizde ürünler depolardan çıkarılarak en kısa zamanda elinize ulaşmasını sağlıyorlar. 

Ev dekorasyonu için satılan ürünler arasında mobilyalar, banyo aksesuarları, yatak odası takımları, oturma takımları, perdeler, mutfak ürünleri, raf üniteleri, makyaj masaları, aynalar ve masalar gibi ürünler bulunuyor. Ürünlerin sayfalarına girildiğinde ürünlerle ilgili bilgiler öğrenilebiliyor. Firma ürünlerinden satın almak isteyenler taksitli ödeme seçeneklerini de kullanılabiliyorlar. Ayrıca firma ürünlerini satın alanlar için 100 TL üzerinde kargo ücreti talep etmiyor.

Yönetici Koltuğu Modelleri

Firma yönetici koltuğu adı verilen büyük boy çalışma koltuklarını üretimini ve satışını yapıyor. Yönetici koltukları deri malzemeden müşterilerin talep ettikleri renklerde üretilerek satılıyor. Müşteriler daha çok siyah renkli makam koltuklarını tercih ediyorlar. Bu koltuklar daha çok makam sahibi olan kişiler tarafından kullanılıyor çünkü bu kişiler iş yerlerinde bulunan diğer çalışma sandalyesi ürünlerinden farklı ürün kullanarak üstün durumda olduklarını gösteriyorlar. 

Firma çeşitli markaların koltuklarının satışını yapıyor. Bu markalar arasında prestij pole, ecem, şamata, cely ve konsit gibi markalar bulunuyor. Çeşitli modellerde ve renklerde olan ürünler çeşitli fiyat seçenekleri ile kullanıcılara sunuluyor. Yönetici koltukları dışında firma ofis sandalyesi, çalışma koltuğu ve çalışma sandalyesi gibi çalışma alanında kullanılacak ürünlerinde satışını yapıyor.

Bar Tabure Modelleri

Bar taburesi küçük ayaklı taburelerden farklı olarak yüksek ayaklı olan tabure modellerine verilen bir addır. Bu tabureler barların yanı sıra evlerde, mutfaklarda, kafelerde ve okul kantinleri gibi mekanlarda kullanılıyor. Firma bar taburelerinde birçok renk seçeneğine kullanıcıların talebine sunuyor. Bar taburesi ile dekorasyonlarını tamamlamak isteyenler bu ürünleri inceleyerek sipariş veriyor ve uygun fiyatlara bu ürünlere sahip oluyorlar.

Oyuncu Koltukları

Oyuncu koltuğu daha çok oyun oynayarak günlerini geçirenlerin tercih ettikleri üründür. Rahat kullanım sağladıkları için tercih edilmektedir. Firma oyuncu koltuklarında da birçok renk ve modeli alıcılara sunuyor. Sizlerde oyun tutkunu iseniz firmanın satışını yaptıkları ürünlerin satın alarak oyun keyfinize rahat bir koltukla devam edebilirsiniz.