2 yıllık üniversiteyi başarı ile bitirdikten sonra 4 yıllık programa geçmek için 120 soru size sorulacaktır. 60 ı sözel, 60 ı sayısal olacaktır. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından hazırlanan soruları doğru şekilde yanıtlamak için Sadecekitap sitesinin DGS Kitapları katagorisinden faydalanabilirsiniz. 

DGS Konu Anlatımlı; Sınavda karşınıza çıkabilecek tüm konular için hazırlanan derslerdir. Okuyarak ve konu sonlarında tekrar testler yaparak bilgilerinizi pekiştirirsiniz.

DGS Soru Bankası; Konu anlatımını okuduktan sonra soru bankasındaki soruları çözerek pratik yaparsınız. 

DGS Yaprak Testler; Bir konuda gerçekten iyiyseniz kocaman soru bankası almanıza gerek yoktur. Sadece kendiniz denemek için ya da zayıf olduğunuz konularda patik yapmak için yaprak testler alabilirsiniz;

DGS Denemeleri; DGS kitapları arasında ilgiyi oldukça hak eden serilerdir. Sınav sistemine denemeler ile hazırlanabilirsiniz.

DGS Çıkmış Sorular; Eskiden öğrencileri terleten sorularla siz de kendinizi deneyebilirsiniz. 

DGS Cep Kitapları; Yanınızda her an bir kitap bulunmalıdır. Bu yarışta önde olmak için her an eğitiminiz için yardımcı olacak cep kitapları taşıyabilirsiniz. 

Öğrenciler dışında sadecekitap.com öğretmenleri de düşünür. 

ÖABT Kitapları İçin!

Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavına öğretmenlerin katılması zorunludur. Bu sınavda genel kültürleri ölçülür, genel yetenekleri keşdefilmeye çalışılır ve eğitim bilimleri oturumları yapılır. Atanmak isteyen herkes katılır. 

KPSS öğretmenlik alan bilgisi ÖABT kitapları sınıf öğretmenliği, İngilizce öğretmenliği, sosyal bilgiler öğretmenliği, beden eğitimi, tarih, din kültürü ve ahlak bilgisi, Türk dili ve edebiyatı dahil tüm öğretmenlik branşlarını kapsar.  

Konu anlatımı ders kitapları video anlatım içeren ek kitaplar, soru bankaları ile tüm öğretmenler kendi branşlarına en iyi şekilde hazırlanabilir. 

Çözümlü deneme sınavları ile bir zaman dilimi tutup sınavdaymış gibi hareket edebilirsiniz. Sınav sonunda cevaplara göre bilmediğiniz konuların üzerinden tekrar geçebilirsiniz. İhtiyacınız olan ÖABT kitapları sadecekitap.com kalitesi ile evinize kadar gelsin!